Kriminalai (2011-11-25)

Vogė
Lapkričio 18 dieną, apie 10 val., Kriūkų seniūnijos Gerdžiūnų kaimo gyventojas S. S., gyvenantis Guobų gatvėje, pastebėjo, kad apiplėšta jam priklausanti kaimo turizmo sodyba „Kumečiai“, esanti Kumečių kaime. Vagys, atplėšę plastikinį langą, įsibrovė į slidinėjimo inventoriui saugoti skirtą patalpą. Iš jos ilgapirščiai išnešė 26 poras kalnų slidinėjimo slidžių, 26 poras slidžių batų, 10 porų slidžių lazdų ir dvi snieglentes su batais. Turtas buvo nedraustas.  

Lapkričio 18 dieną, apie 10 val., Kriūkų kaimo gyventojas V. B. (gim. 1949 m.), gyvenantis Smėlio gatvėje, pastebėjo, kad buvo įsibrauta į jo gyvenamąją sodybą. Išplėšus ten stovėjusio automobilio „Audi 80“ kuro bako dangtelį, vagys išnešė apie 10 litrų „A 95“ markės benzino.

Lapkričio 18 dieną, apie 17 val., kaunietis A. I. pastebėjo, kad iš jam priklausančios sodybos, esančios Lekėčių seniūnijos Kašelių kaime, išdaužus lango stiklą ir išėmus grotas, buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą. Iš namo vagys išnešė dulkių siurblį, elektrinį šildytuvą, benzininę krūmapjovę. Iš sodyboje esančio ūkinio pastato vagys išnešė du moteriškus dviračius, penkis molinius indelius.

Lapkričio 20 dieną buvo įsibrauta į šakietei J. Š.,  gyvenančiai V. Kudirkos gatvėje, priklausantį negyvenamą sodo namelį, esantį Šilgalių kaimo Rasos sodų bendrijoje. Iš namelio ilgapirščiai pavogė įvairių smulkių buities reikmenų.

Lapkričio 21 dieną, apie 8 val., Lekėčių miestelio gyventojas S. B.,  gyvenantis Ateities gatvėje, savo namo kieme stovėjusio automobilio „VW Jetta“ nerakinamoje bagažinėje pasigedo dviejų motorinių pjūklų „HUSGVARNA 357XP“.
 
Nukentėjo  
Lapkričio 13 dieną, apie 16.30 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Būblelių kaimo gyventoja A. B. (gim. 1969 m.). Jai medikai nustatė įvairius kūno sužalojimus.
Lapkričio 22 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta kaunietė E. Š. (gim. 1946 m.). Jai medikai diagnozavo įvairius kūno sužalojimus. Po vietos medikų apžiūros, moteris buvo išvežta į Kauno klinikas. Nukentėjusioji paaiškino, kad ji yra TŪB „VIRMALDA“ darbuotoja ir susižalojo darbo metu dirbdama su betono maišykle.

Lapkričio 12 dieną, apie 14.20 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas vienoje Griškabūdžio gatvėje rastas vietos gyventojas V. A. (gim. 1951 m.), gyvenantis Pievų gatvėje. Jam buvo nustatyta galvos muštinė žaizda.

Grasino susidoroti

Lapkričio 14 dieną Šakių policijai pilietė J. M. pranešė apie tai, kad viešint pas giminaitį su ja grasino susidoroti pilietis J. K.

Išviliojo pinigus
Lapkričio 21 dieną, apie 11.50 val., į šakietės J. R., gyvenančios V.Kudirkos gatvėje, namus paskambino nepažįstama moteris ir vyras. Jie suvaidino situaciją, kad šakietės dukra tariamai sunkiai sužalojo mažametę mergaitę. Kad nebūtų pradėtas ikiteisminis tyrimas, iš J. R. buvo pareikalauta kompensuoti tariamai draudiminę 18 tūkst. litų sumą. Sugrįžus į namus nukentėjusios dukrai, visos sumos  išvilioti nepavyko. J. R. padaryta 1 tūkst. 500 Lt turtinė žala.

Rasti negyvi
Lapkričio 20 dieną, apie 15 val., pilietis E. B. pranešė policijai, kad Slavikuose už pieno supirkimo punkto, esančioje Suvalkiečių gatvėje, buvo rastas sėdinčio ant betoninės perdengimo plokštės piliečio A. G. (g. 1977 m.), gyvenusio tos pačios seniūnijos Šilgalių kaime, lavonas be išorinių smurto žymių. A. G. kūnas buvo išvežtas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Lapkričio 22 dieną, 13.48 val., Lukšių seniūnijos Staliorių kaimo gyventoja J. B. policijai pranešė apie namuose ant sofos sėdinčio piliečio A. U. (gim. 1946 m.) lavoną be išorinių smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti A. U. lavonas buvo pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.