Šakiuose viešėjo Policijos generalinis komisaras

policija_pasitarimasSausio 11 dieną Šakių rajono policijos komisariate lankėsi būrelis aukštų šalies policijos pareigūnų. Jų viešnagės Šakiuose metu buvo apžiūrėtos komisariato patalpos bei aptartos galimybės dėl naujų patalpų suteikimo rajono policijai.

Nuotr. Generalinis policijos komisaras S. Skvernelis (antras iš kairės) Šakiuose apžiūrėjo rajono policijos komisariato patalpas. Dėl naujų patalpų galimo skyrimo svečiai tarėsi su rajono meru.

Trečiadienį Šakių rajono policijos komisariate lankėsi Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Generalinis policijos komisaras Saulius Skvernelis, jo pavaduotojas ūkio reikalams Algirdas Stončaitis, Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pareigas einantis Skirmantas Andriušis ir jo pavaduotojas Harimantas Poškevičius. Policijos generalinio komisaro apsilankymo Šakiuose tikslas apžiūrėti komisariato patalpas, kurios bene blogiausios šalyje. Apžiūrėjęs patalpas, S. Skvernelis pastebėjo, jog įspūdis kur kas geresnis nei iš pradžių tikėjosi. Tačiau, be jokių abejonių, rajono policijai būtinos naujos administracinės patalpos. Todėl minėtieji svečiai, lydimi Šakių policijos komisariato viršininko Mindaugo Skruibio, apsilankė pas rajono merą Juozą Bertašių. Buvo aptartas klausimas dėl naujo pastato suradimo ir skyrimo rajono policijai. Meras patikino, kad po mokyklų reorganizacijos policija galės įsikelti į dabartines „Žiburio“ gimnazijos patalpas. Jo pastebėjimu, šis pastatas būtų puiki vieta policijai, nes šalia yra ir  artimiausiu metu planuojama rekonstruoti šaudykla. Viršininkas M. Skruibis sakė, kad šis pastatas yra geroje vietoje ir policijai tikrai tiktų. Ar pastatas bus skirtas policijai, galutinį žodį tars rajono taryba.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.