Kriminalai (2013-07-16)

Kreditas      
Liepos 11 d. šakietė O. P., gyvenanti Kęstučio gatvėje, iš banko darbuotojo gavo pranešimą, jog neteisėtai panaudojus jai priklausančios elektroninės bankininkystės duomenis, O. P. vardu paimtas greitasis paskolos kreditas. Pradėtas tyrimas.

Rastas lavonas
Liepos 11 dieną Šakių rajono policijos komisariate gautas pranešimas, kad Griškabūdžio seniūnijoje, Degutinės kaime, savo namuose rastas R. P., gimusios 1941 metais, lavonas irimo stadijoje. Moters lavonas išvežtas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie Lietuvos Respublikos teisingumo ministerijos Kauno skyrių tyrimui atlikti.

Vairavo girtas
Liepos 13 dienos ankstyvą rytą, apie 6.30 valandą, Kriūkuose, Nemuno gatvėje, dvidešimt trejų metų kaunietis G. D., vairuodamas automobilį VW Passat, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio sankasos ir atsitrenkė į medį. Avarijos metu buvo sužaloti automobilyje važiavę trys keleiviai ir vairuotojas. Nukentėjusieji pristatyti į Šakių ligoninės priėmimo skyrių. Jiems diagnozuoti įvairūs sužalojimai. Po apžiūros du iš jų paguldyti į chirurginį skyrių, kiti išleisti gydytis į namus. Automobilio VW Passat vairuotojas G. D. teisę vairuoti turi, tačiau jam buvo nustatytas 1,89 promilių girtumas.  

Suviliojo brendis
Liepos 14 dieną policijos komisariatas gavo Sintautų seniūnijos, Veršių kaimo gyventojo J. S. pareiškimą, kuriame buvo nurodoma, kad liepos 14-ąją, sekmadienį, apie 01 val. 30 minučių, vyriškis grįžęs į namus pastebėjo pravirą savo gyvenamojo namo langą. Įėjęs į vidų pamatė, kad namuose pasidarbavo vagis. Dingo 160 litų įvairiomis monetomis, 0.7 l talpos butelis brendžio ,,TORRES‘‘ ir 0,5 l talpos butelis ,,ZELIONAJA MARKA“. Apvogtasis padarytą  žalą įvertino 250 litų. 

Smurtas
Liepos 11 dieną, apie 13 val., Šakiuose, Bažnyčios gatvėje, gyvenamųjų namų kieme, šakietis Ž. B. necenzūriniais žodžiais keikė savo sugyventinę K. E., grasindamas ją nužudyti. Konflikto metu vyriškis įspyrė moteriai į dešinę koją. Pareigūnai smurtautoją sulaikė ir uždarė į Jurbarko policijos komisariato areštinę. Sulaikytasis tikrintis girtumą atsisakė.

Liepos 14 dieną Šakių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl  rajono gyventojo S. L. sveikatos sutrikdymo. Nustatyta, jog liepos 14 dieną, apie 12.00 valandą Barzdų seniūnijoje, Baltrušių kaime gyvenančių sutuoktinių namuose išgertuvių metu kilo konfliktas. Sutuoktinė Ž. L. dūrė peiliu į pilvo sritį ir sužalojo savo vyrą  S. L., gimusį 1971 metais. Dėl durtinės žaizdos vyriškis gydomas Šakių ligoninėje.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.