Atostogaujantys anūkai supleškino senelių daržinę

gaisras darzineJau nuo pirmosios savaitės dienos ugniagesiams gelbėtojams snausti neteko. Pirmadienį jie gesino mažamečių padegtą daržinę, antradienį ir trečiadienį liepsnojo automobiliai.
 
Nuotr. Nelaimės metu nudegė daržinės stogas, apdegė keli kubai medienos, ugnis sunaikino kai kuriuos namų apyvokos daiktus, sudegė 57 rulonai šieno, vandeniu bei suodžiais sulieti 700 kg grūdų visiškai netinkami pašarui.
 
Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešimą apie Bizierių kaime, Šakių seniūnijoje, kilusį gaisrą gavo liepos 15 dieną, pirmadienį, 13.05 val. Čia degė pilietei R. M. priklausanti penkių dalių daržinė. Gaisrą sukėlė trys, 7 – 11 metų, atostogaujantys sodybos šeimininkų anūkai. Jie su degtukais žaidė ūkinio pastato palėpėje. Mažamečiai po kiek laiko pastebėjo, kad smilksta pjuvenos, tačiau tą vietą sutrypė ir manė, jog gaisro židinį pašalino. Po keliolikos minučių iš daržinės besiveržiančius dūmus pastebėjo kaimynas. Kai į incidento vietą atvyko ugniagesiai gelbėtojai, liepsnos jau buvo įsisiautėjusios, pastato stogas degė atvira liepsna.

Nelaimės metu nudegė daržinės stogas, apdegė keli kubai medienos, ugnis sunaikino du dviračius, žoliapjovę, kitus namų apyvokos daiktus, sudegė 57 rulonai šieno, vandeniu bei suodžiais sulieti 700 kg grūdų visiškai netinkami pašarui. Gaisrininkai apsaugojo šalia esančius sodybos šeimininkų bei artimiausio kaimyno ūkinius pastatus, išgelbėjo dešimt triušių ir du šunis. Be to, jie kurį laiką budėjo įvykio vietoje, norėdami įsitikinti, kad kelios tonos apdegusio šieno rulonų nebekelia pavojaus.

Antradienį, 22.11 val., pranešta, kad Lukšių seniūnijos Miliškių kaime užsiliepsnojo automobilis „BMW X5“, priklausantis piliečiui V. D. Atvykus ugniagesiams, automobilis jau degė atvira liepsna, tad iš jo teliko metalo krūva - išdegė automobilio variklio skyrius, salonas, priekinės padangos, apdegė durys. Šalia automobilio nebuvo jokių asmenų, todėl informacija apie įvykį perduota Šakių rajono policijos komisariatui. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Trečiadienį, apie 12 val., Šakių miesto turgavietės teritorijoje užsiliepsnojo automobilis „Peugeot 406“, priklausantis piliečiui R. J. gaisro metu apdegė automobilio variklio skyrius. Įvykio aplinkybes aiškinasi specialistai.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.