Pasikeitė degalinės operatorius

degalineNuo kovo 31 dienos šakiečiai atvykę užsipilti degalų į „Lukoil“  degalinę nustebo – ji vadinasi kitu vardu - „Baltic Petroleum“.  Paaiškėjo, jog pasikeitė degalinės operatorius ir juo tapo UAB „Baltic Petroleum“.  Nuo tos dienos įmonė savo degalinių tinklą pradeda eksploatuoti pati,  nutraukusi bendradarbiavimo sutartis su partneriais.
 
Nuotr. Nuo kovo 31 dienos pasikeitė „Lukoil“ degalinės operatorius – juo tapo UAB „Baltic Petroleum“.
 
UAB „Baltic Petroleum“ savo veiklą Lietuvoje pradėjo 2000 metais ir yra savarankiška, nepriklausanti jokiam tarptautiniam koncernui įmonė Lietuvoje. Šių metų birželio mėnesį įmonė švęs jau 15 metų veiklos jubiliejų.

UAB „Baltic Petroleum” degalinė, kaip ir visas tinklas, ir toliau siūlys savo klientams konkurencingas degalų kainas, kurios bus kuo palankesnės vartotojui tiek didžiuosiuose Lietuvos miestuose, tiek mažesniuose miesteliuose. Bendrovės klientų degalinese laukia platus prekių ir paslaugų asortimentas. Klientai, užsukę į bet kurią degalinę, gali įsipilti degalų, įsigyti vietoje gaminamo greito maisto, atsigerti šviežiai maltų pupelių kavos, gaiviųjų gėrimų, pasinaudoti plovyklos paslaugomis. Organizuojamos įvairios akcijos, pasiūlymai dalyvauti „Baltic Petroleum” lojalumo programose. Daugumoje degalinių yra savitarnos kasos, kuriose galima atsiskaityti tiek grynaisiais, tiek ir „Baltic Petroleum” partnerių ar bankinėmis mokėjimo kortelėmis, net neužsukant į degalinės vidų. Tai dažniausiai aktualu skubantiems vairuotojams, sustojusiems užsipilti tik degalų. Pasak generalinio direktoriaus, įmonė ir toliau aktyviai vysto  savo veiklą ir plečia degalinių tinklą visoje Lietuvoje. Iki šių metų birželio mėnesio  savo degalinių tinklą papildys 18 naujų degalinių Šakiuose, Vilniuje, Kaune, Radviliškyje, Šilalėje, Palangoje, Trakuose, Kėdainiuose, Lazdijuose, Raseiniuose  ir kituose miestuose“,- teigė generalinis direktorius Arūnas Martikonis.

Kaip ir kituose miestuose, taip ir Šakiuose, degalinių struktūra bei darbuotojų skaičius išliko toks pat. Apie darbuotojų atlyginimų pasikeitimą įmonės viduje bei kitus subtilius klausimus vadovai kalbėti atsisako, nes tai yra konfidenciali informacija. Kadangi bendrovei labai svarbi klientų nuomonė, UAB „Baltic Petroleum“ tobulina klientų aptarnavimo kokybę, nuolat investuodama į darbuotojų apmokymus ir į savo teikiamų paslaugų kokybę.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.