Mados sostinė persikėlė į Šakius

parisAsta GVILDIENĖ
 
Praėjusią savaitę Šakiuose, V. Kudirkos g. 59 a, duris atvėrė dar vienas grožio salonas. Romantišku pavadinimu išsiskiriančios studijos „Paris“ savininkė Oksana Burdulienė neslėpė, kad tai ilgai brandinta ir pagaliau sėkmingai įgyvendinta jos vaikystės svajonė.
 
Nuotr. Naujovių trokštančioms šakietėms susikurti naują įvaizdį padės grožio salono „Paris“ savininkė Oksana Burdulienė.
 
Pasak Oksanos, grožio studija Paryžiumi pavadinta ne atsitiktinai. Tai mados sostinė, kurioje ne tik gimsta šiuolaikinės mados tendencijos, kasmet pasklindančios po visą pasaulį, bet ir  naujausia profesionali kosmetika MAKE UP FOR EVER, kurią ji žada naudoti grožio studijoje, ir labiausiai pripažinti grožio meistrai. Pas vieną iš jų – Lailą  Friedli šakietė mokėsi fashion, vakarinio, nuotakos ir nuotakos mamos makiažo paslapčių. Jau pats pavadinimas kalba už save. Išvertus iš anglų kalbos „for ever“ – reiškia „amžina“ kosmetika, atspari vandeniui, puikiai išsilaikanti net iki 36 valandų. Savaime suprantama, naudojant brangią kosmetiką teks mokėti nemažus pinigus. Tačiau, pasak specialistės, dėl to klientėms išsigąsti nereikėtų, nes ji dirbs ir su pigesne, bet ne mažiau kokybiška tokių garsių firmų kaip GOSH, MAX FACTOR, LOREAL, RIMMEL, CATRICE, BOURJOIS ar jautriai odai skirta mineraline kosmetika.

Nors grožio procedūros Oksaną traukė nuo ankstyvos vaikystės ir ji savo ateitį visada svajojo susieti su kirpėjos ar kosmetologės darbu, tačiau, renkantis profesiją, artimieji ją tiesiog atkalbėjo, motyvuodami tuo, kad grožio paslaugas teikiančių salonų Šakiuose yra ir taip labai daug, skatino pasirinkti perspektyvesnę specialybę. Todėl ji mokėsi ir kurį laiką dirbo vadybininke, „draugavo“ su skaičiukais, tačiau supratusi, kad tai nėra jos svajonių profesija, laimės ieškoti išvyko į užsienį. Čia šakietė pamatė, kad iš grožio procedūrų taip pat galima užsidirbti. Tad šiek tiek pasimokiusi, Oksana visa galva paniro į populiariausias mados tendencijas – permanentinius makiažus ir blakstienų priauginimą.

Kadangi šakietė ir visa jos šeima labai ilgėjosi Lietuvos bei joje likusių artimiausių žmonių, po penketo metų tvirtai apsisprendė grįžti į gimtąjį miestą ir pabandyti ant kojų stotis savame krašte. Nors, pasak pašnekovės, grožio procedūrų įkainiai Lietuvoje žymiai mažesni nei užsienyje, verta pamėginti. Juo labiau, kad šis darbas jai pačiai teikia didelį malonumą. Kiekvienas permanentinis makiažas ar blakstienų priauginimas – atskiras meno kūrinys, trunkantis ne vieną valandą. Paneigdama tarp moterų sklandančius gandus, kad priauginus blakstienas, savos po kurio laiko nunyksta, šakietė nuramino, jog teisingai atliekant šią grožio procedūrą nieko panašaus negali atsitikti.

Nors kirpyklų ir įvairias grožio paslaugas siūlančių salonų Šakiuose yra daug, tačiau iš tiesų darbo visiems užtenka – kiekvienas turi nuolatinių klientų. Grožio studijoje „Paris“ bus galima pasidaryti viso kūno depiliaciją, antakių dažymą ir korekciją, įvairius proginius ir permanentinį makiažus, pasidažyti ar prisiauginti blakstienas. Atidarymo proga savininkė siūlo vieną savaitę truksiančias akcijas. Blakstienų  priauginimas kainuos 20, permanentinis antakių ir vokų apvedimo makiažas – po 75, o lūpų – 100 eurų, papildoma korekcija nieko nekainuoja, nes tai yra pagrindinio darbo pataisymas. „Nebent klientas pageidautų už procedūrą atsiskaityti  dalimis“, - informavo specialistė.

„Dirbsiu miesto kainomis, tačiau neapgaudinėsiu nei savęs, nei klientų. Atsiradus naujesnėms permanentinio makiažo technologijoms, logiškai mastant, kainos turėtų keistis klientų naudai, - tikino dvejus metus grožio industrijoje dirbanti specialistė. - Situacija turėtų būti panaši į informacinių technologijų tendencijas – kai į apyvartą išleidžiamas naujesnis kompiuterio ar telefono modelis, ankstesnis automatiškai pinga. Pastebėjau, kad Šakių grožio salonuose permanentinio makiažo paslaugos vis dar atliekamos aukščiausiomis kainomis.“

Visais laikais moterys norėjo būti gražios. Ko gero ne išimtis ir XXI amžius, kai lyg virusas tarp jų labiausiai paplitęs naujovių troškimas. Be to, ne už kalnų ir vasara – vestuvių metas, kai kiekviena nuotaka iš pelenės nori virsti princese ne keletui valandų, o visai šventei, dažnai trunkančiai porą dienų. Tad pats laikas apsilankyti naujai duris atvėrusioje grožio studijoje, apsidairyti ir išbandyti čia siūlomas procedūras. „Paris“ savininkė užeiti kviečia ir naujausių madų nesivaikančias šakietes – galbūt tiesiog pasikoreguoti antakių formas ar pasiryškinti akis. Juk nebūtina iš karto šokti į pravažiuojantį mados traukinį - daugelio nuo podiumo „nulipusių“  drabužių taip pat niekada nesirengtume.

Prie natūralaus grožio linkusi Oksana visada patars ir kiekvienai padės įžvelgti įgimtus privalumus, natūralų blakstienų ilgį ar antakių formą, kuri pagal šių metų tendencijas turi būti kuo didesnė. „Viską galima pakoreguoti, bet labai nukrypti nuo prigimtinių formų nenorėčiau. Bandysiu prisijaukinti savo klientą ir, jei man pavyks, čia pasiliksiu, kad ateityje, atsižvelgdama į jų poreikius, galėčiau pasiūlyti daugiau grožio procedūrų, jei ne, vyksiu kitur“, - atviravo Oksana, džiaugdamasi išsipildžiusia vaikystės svajone.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.