Specagra savo paslaugas jau siūlo ir Zanavykijos ūkininkams

specagraVioleta SEREDŽIUVIENĖ
 
Nuo šių metų pradžios Šakiuose, miesto centre, Kęstučio gatvėje esančiose rekonstruotose patalpose atidarytas panevėžiečių uždarosios akcinės bendrovės „Specagra“ naujas padalinys,- žemės ūkio atsarginių dalių bei technikos parduotuvė. Rajono ūkininkų patogumui čia veikia ir  kompanijos „Hydroscand“ skyrius, siūlantis ūkininkams žarnų ir hidraulinių jungčių gamybos paslaugas.
 
Nuotr. Anot vadybininko Modesto Miliškevičiaus, tokio plataus hidraulinių sistemų asortimento tikrai niekur kitur šakiečiai nesuras.
 
Panevėžyje prieš keturiolika metų savo veiklą pradėjusios uždarosios akcinės bendrovės „Specagra“ pagrindinis tikslas, - būti kuo arčiau žemdirbių poreikių ir juos tinkamai tenkinti, pasiūlyti kuo aukštesnės kokybės paslaugas ir platų prekių asortimentą. Visoje Lietuvoje aktyvią prekybinę veiklą vystanti įmonė įgijo žemdirbių pasitikėjimą. Tai liudija ir dvejus metus iš eilės pelnyti aukšti darbo įvertinimai. 2011 metais „Specagra“ gavo „Gazelės“ apdovanojimą kaip sparčiausiai auganti įmonė Panevėžio apskrityje“, o 2012 metais tituluota kaip viena iš sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai besivystančių Lietuvos bendrovių.
 
Privalumas - itin platus prekių asortimentas

Šakių padalinio vadybininkas Virginijus Adomaitis džiaugiasi, kad rajono ūkininkams gali pasiūlyti tikrai platų  žemės ūkio technikos atsarginių dalių bei kitų prekių asortimentą. Įvairūs žemės ūkio padargai pristatomi į vietą pagal užsakymus. „Planuojame artimiausiu metu įrengti Šakiuose technikos aikštelę, kur ūkininkai galės vietoje apžiūrėti ir išbandyti įvairią žemės ūkio techniką ir padargus. Juk kiekvienas ūkininkas, prieš pirkdamas prekę, nori ją pačiupinėti“,- sakė V. Adomaitis. Anot vadybininko, parduotuvė  prekiauja ne tik nauja, bet ir naudota žemės ūkio technika. Pagal klientų poreikius naudota technika gali būti išnuomojama. Dar viena itin reikalinga paslauga,- hidraulinių žarnų gamyba, remontas bei jų komponentai. Anot vadybininko Modesto Miliškevičiaus, tokio plataus hidraulinių sistemų asortimento tikrai niekur kitur šakiečiai nesuras. Beje,  parduotuvėje sutikti ir pakalbinti šakiečiai pirkėjai negailėjo pagyrų atsinaujinusiai parduotuvei ir visam jos kolektyvui. „Aš esu senas ir ištikimas šios parduotuvės klientas dar nuo tų laikų, kai čia buvo „Vuorė“. Privalumas tas, kad čia vienoje vietoje gali rasti viską, kas tau reikalinga. Tik aukščiausiais balais galiu vertinti aptarnavimo kultūrą ir prekių asortimento įvairovę, ko negalėčiau pasakyti apie kitas parduotuves,“- atviravo bendrovės „Noragra“ tiekėjas Vidmantas Sakalauskas. Šakietis Darius Dvylaitis, dažniausiai į parduotuvę užsukantis elektros prekių, prisipažino, randantis čia visko, net ir mažiausių smulkmenų. „Labai gerai, nereikia  į Kauną važiuoti, ko reikia, tą ir gauni arba užsisakai, ir tau atveža,“- lanksčia aptarnavimo sistema džiaugėsi uždarosios akcinės bendrovės „Pietvė“ darbuotojas.
 
Technikos pasirinkimas – pagal poreikį ir kišenę

Prie parduotuvės „Specagra“ lauko aikštelėje stovintis traktorius „Zetor“ patraukia dažno ūkininko dėmesį, šiais traktoriais ypač domisi smulkesni rajono ūkininkai. „Specagra“ yra oficiali Čekijos traktorių gamintojų įmonės „Zetor“ atstovė Lietuvoje. Pasak vadybininko V.Adomaičio, šie patikimi ir gana nebrangūs čekiški traktoriai kasmet vis labiau populiarėja, todėl įmonė nuolat plečia serviso tarnybą, kvalifikuoti specialistai atlieka garantinį ir pogarantinį traktorių aptarnavimą. Be „Zetor“ traktorių, „Specagra“ taip pat prekiauja įvairių užsienio ir Lietuvos gamintojų žemės  ūkio technika bei padargais,- kokybiškais plūgais, sėjamosiomis, skutikais, mėšlo kratytuvais, bulvių kasimo ir sodinimo įranga, tręšimo agregatais, purkštuvais, giluminiais purentuvais, įvairiais presais.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px