Nelengvas „Vyčio“ savaitgalis

redikasPenktadienio išvykos varžybose pralaimėjęs Šakių „Vytis“ šeštadienį iškovojo 11-tą pergalę.

Nuotr. Ar Dovydas Redikas dar žais „Vyčio“ komandoje?

Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ komanda penktadienį rezultatu 85:77 (25:17, 24:17, 18:17, 18:26) nugalėjo Nerijaus Zabarausko auklėtinius. Arčiausiai pergalės „Vytis“ buvo ketvirtajame kėlinyje, kada Marijaus Užupio dvitaškiu pavyko sumažinti atsilikimą iki dviejų taškų (74:76). Daugiausiai taškų „Vyčiui“ pelnė Dominykas Domarkas (16), Marijus Užupis (14), Taurantas Tamošiūnas (12, 4/4 trit.).

Šeštadienį namuose „Vyčio“ komandos sirgaliai rungtynes stebėjo sulaikę kvapą – rungtynės su „Palanga“ buvo įtemptos, tačiau Šakių komandai pavyko iškovoti pergalę rezultatu 87:85 (28:24, 18:24, 18:20, 23:17).
 
Rezultatyviausiai „Vytyje“ žaidė D. Domarkas (19 tašk., 9 rez. perd.), Karolis Brusokas (18 tašk., 18 atk. kam.), M. Užupis (16), Vidmantas Sragauskis ir Paulius Beliavičius (po 10).

Trejas rungtynes iš eilės „Vytis“ žaidė be savo lyderio Dovydo Rediko. Komandos vadovas Vytautas Strokas teigė, kad D. Redikui skaudą koją. „Kai pasveiks, žais su dviguba energija“, – sakė V. Strokas.

Turnyrinėje lentelėje tarp 14 komandų Šakių „Vytis“ pakilo į 3-ią vietą (11 pergalių, 7 pralaimėjimai).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ko tikitės iš perrinkto šalies Prezidento?

klausimelis 05 28Vilma iš Šakių:

Be abejo, kad dalyvavau rinkimuose. Rezultatus žinau. Iš antrai kadencijai perrinkto šalies vadovo tikiuosi stabilumo. Gal mažiau reikėtų pyktis su kaimynais. Ne viskas Prezidento galiose, jei žmonės tikisi, kad jis pensijas gali pakelti. Visgi nemanau, kad čia daug kas pasikeis. Tas pats bus. Plauks pasroviui ir viskas. 

klausimelis 05 28 2

Alma iš Šakių:

Aš manau, kad Gitanas Nausėda priims svarbių sprendimų. Ypač reikia švietimo, sveikatos srityje. Iki šiol švietimo ministro neturime. Sveikatos srityje labai daug ko trūksta. Šitokios eilės patekti pas gydytojus. Čia taip tiek Šakiuose, tiek Kauno klinikose. Per tą laiką, kol prieini pas gydytoją, ir numirti galima. Dabartinis Prezidentas, manau, tinkamai atstovavo mūsų šaliai. O dėl santykių su Rusija sunku ką nors komentuoti.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px