Sudegė mini ekskavatorius

gaisras eskavatorius
Nuotr. Sudegė mini ekskavatorius, tačiau pavyko išgelbėti sunkvežimį.


Birželio 16 d. Lekėčių seniūnijos Kretkampio kaime esančios sodybos teritorijoje kilo gaisras – čia apie antrą valandą nakties užsiliepsnojo sunkvežimio „MAN“ kėbule pakrautas mini ekskavatorius „VOLVO EC 30“ ( 2001 m.).
 
Kaip informavo Šakių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, gaisro metu sudegė mini ekskavatorius, tačiau sodybos šeimininkui pavyko išgelbėti sunkvežimį.

Birželio 15-osios vakarą į tėvų sodybą grįžęs T. Z. kieme pastatė sunkvežimį, kurio kėbule buvo pakrautas mini ekskavatorius, o pats išvyko į Kauną.

Gerokai po vidurnakčio, kilus gaisrui, sodybos šeimininkas iškvietė ugniagesius, o pats puolė gelbėti technikos. Norėdamas užgesinti atvira liepsna degantį mini ekskavatorių ir nuo ugnies išgelbėti sunkvežimį, sodybos šeimininkas sėdo už vairo ir atbuline eiga sunkvežimį su kėbule esančiu degančiu ekskavatoriumi įstūmė į kūdrą. Liepsnas pavyko greitai užgesinti. Į pagalbą atskubėjęs kaimynystėje gyvenantis ūkininkas sunkvežimį iš kūdros ištraukė su traktoriumi.

Kaip informavo Šakių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, pirmiausia į įvykio vietą atskubėjo Kriūkų ir Lekėčių ugniagesiai. Jiems atvykus, mini ekskavatoriaus jau buvo užgesintas, tačiau dar vis skendėjo dūmuose. Ugniagesiai visiškai užgesino ekskavatorių ir pašalino gaisro židinį.

Pirminiais duomenimis, padegimo versija atmesta. Spėjama, kad ekskavatorius galėjo užsiliepsnoti dėl elektros kibirkšties.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px