Perrinktas pirmininkas tikisi dirbti produktyviau

janusevicius rPraėjusį penktadienį į visuotinį susirinkimą rinkosi asociacija „Zanavykų sąšauka“. Dar vienai kadencijai perrinktas pirmininkas, pritarta veiklos ataskaitoms, aptarti einamieji reikalai.

Nuotr. Antrą kadenciją asociacijai vadovaus Raimondas Januševičius.

Asociacijos pirmininkas Raimondas Januševičius vertino, kad metai buvo gana pasyvūs, tačiau tikino nieko nekaltinantis.

„Visų atsakomybė bendra, nenusimetu jos nuo savęs, tačiau metai buvo pasyvūs. Žinoma, turite galimybę įvertinti mane“, – sakė pirmininkas.
 
Vėliau jis kalbėjo, kad kuriant asociaciją lūkesčiai ir mintys buvo kitokios, o dabar, pasak jo, viskas pabirę, nėra tokio rezultato, kokio buvo tikėtasi, trūksta aktyvumo, kitų narių indėlio.

Tačiau išreikštas pasitikėjimas pirmininku ir R. Januševičius buvo perrinktas dar vienai kadencijai. Jis dėkojo už pasitikėjimą ir tikino dirbsiąs toliau. Visgi pirmininkas norėtų daugiau pasiūlymų, prisidėjimo iš šalies, daugiau renginių bei projektų švietimo ir sporto temomis. Jam pačiam artimiausia kultūra, tad būtent iš šios srities ir stengiasi pritraukti daugiausiai lėšų.

„Kita vertus, gana sunku atskirti, nes visa veikla susijusi“, – sakė jis.

Pirmininkas džiaugėsi, kad susirinkimas įvyko, nes nuolatinė įvairių tokio pobūdžio susirinkimų problema – nesurenkamas kvorumas ir negali būti priimti sprendimai. Šįkart kvorumas buvo, todėl R. Januševičius išreiškė viltį, kad asociacijos nariai jį gerbia ir jiems svarbu, ar gyvuos „Zanavykų sąšauka“ toliau.

Svarstyta ir apie retai susirinkimuose dalyvaujančius, bet asociacijai priklausančius narius. Būtent dėl tokių pasyvių narių dažnai ir kvorumas nesusidaro. Ronius Karopčikas – vienas jų, pats pateikė prašymą išbraukti jį iš narių sąrašų. Balsavimu  jo prašymui buvo pritarta. Susirinkimo metu buvo atnaujinta valdybos sudėtis, mažiau aktyvius pakeičiant aktyvesniais nariais.

Ne vienas R. Januševičiaus vadovaujamos asociacijos parengtas projektas įgyvendintas, ne vienas jų numatytas ir ateityje. Jeigu bus gautas finansavimas, toliau parke bus organizuojami penktadienio vakarai jaunimui, rengiami festivaliai, susitikimai. Racionaliai lėšos buvo panaudotos ir praėjusiais metais. Tad visoms ataskaitoms pritarta vienbalsiai. Tiesa, susitikimo metu kalbėta ir apie tai, kad mažai surenkama nario mokesčio, yra tokių narių, kurie per dvejus metus nemokėjo nė karto. Todėl ieškota atsakymų, kodėl nepavyksta iki galo susikalbėti, ieškota būdų, kaip ateityje dirbti produktyviau.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.