Dosnumui nereikia užmokesčio

kojines
Nuotr. Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Stasė Vasaitienė išdalino apie 40 porų kojinių žmonėms, atliekantiems visuomenei naudingą veiklą.


Kovo 7 d. rytą Šakių seniūnija sulaukė svečių su dovanomis – Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Stasė Vasaitienė atvežė 40 megztų vilnonių kojinių ir keletą kepurių, kurias išdalino visuomenei naudingus darbus seniūnijoje dirbantiems asmenims.
 
Tokios šiltos dovanos buvo įteiktos ir seniūnui Daliui Jasevičiui, jo pavaduotojui ir kitiems seniūnijos darbuotojams. Visuomenės labui triūsianti Rasa, šiuo metu tvarkanti miesto aplinką, džiaugėsi šiomis dovanomis ir sakė tikrai apsimaus kojines, nes orai šiuo metu dar gana vėsūs.

Šias kojines numezgė Albina Jakštienė, gyvenanti Lukšių sen. Plynių k., kuri kojines mezga jau daug metų.

„Esu laiminga, kai galiu, kam nors sušildyti kojeles“, – sako mezgėja.

Ji yra Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos narė. Moteris pasidžiaugė, kad ją namuose aplanko sąjungos pirmininkė S. Vasaitienė ir jos pasitaria, kam dovanoti numegztas kojines. A. Jakštienė kojinių yra padovanojusi vairuotojams, mechanizatoriams, ligoninės darbuotojams, Plokščių socialinių paslaugų centro „Vilties žiedas“ gyventojams, taip pat rajono neįgaliesiems.

S. Vasaitienė pasakojo, kad žmonių su negalia sąjungoje yra amatų-užimtumo būrelis. Moterys mezga kepures, šlepetes ir kitus rankdarbius. Šį kartą Šakių seniūnijos darbininkams numezgė 10 kepurių.

„Dosnumui nereikia užmokesčio, tai darom su meile ir šiluma pasidalindami su kitais “, – kalbėjo S. Vasaitienė.

Pasak jos, šį kartą kojines ir kepures nusprendė padovanoti Šakių seniūnijai, nes žmonių su negalia sąjunga visuomet sulaukia iš seniūno pagalbos, seniūnijos darbuotojai padėjo paremontuoti kabinetą, darbininkės pašluoja prie sąjungos esančią automobilių aikštelę.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px