Dosnumui nereikia užmokesčio

kojines
Nuotr. Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Stasė Vasaitienė išdalino apie 40 porų kojinių žmonėms, atliekantiems visuomenei naudingą veiklą.


Kovo 7 d. rytą Šakių seniūnija sulaukė svečių su dovanomis – Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Stasė Vasaitienė atvežė 40 megztų vilnonių kojinių ir keletą kepurių, kurias išdalino visuomenei naudingus darbus seniūnijoje dirbantiems asmenims.
 
Tokios šiltos dovanos buvo įteiktos ir seniūnui Daliui Jasevičiui, jo pavaduotojui ir kitiems seniūnijos darbuotojams. Visuomenės labui triūsianti Rasa, šiuo metu tvarkanti miesto aplinką, džiaugėsi šiomis dovanomis ir sakė tikrai apsimaus kojines, nes orai šiuo metu dar gana vėsūs.

Šias kojines numezgė Albina Jakštienė, gyvenanti Lukšių sen. Plynių k., kuri kojines mezga jau daug metų.

„Esu laiminga, kai galiu, kam nors sušildyti kojeles“, – sako mezgėja.

Ji yra Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos narė. Moteris pasidžiaugė, kad ją namuose aplanko sąjungos pirmininkė S. Vasaitienė ir jos pasitaria, kam dovanoti numegztas kojines. A. Jakštienė kojinių yra padovanojusi vairuotojams, mechanizatoriams, ligoninės darbuotojams, Plokščių socialinių paslaugų centro „Vilties žiedas“ gyventojams, taip pat rajono neįgaliesiems.

S. Vasaitienė pasakojo, kad žmonių su negalia sąjungoje yra amatų-užimtumo būrelis. Moterys mezga kepures, šlepetes ir kitus rankdarbius. Šį kartą Šakių seniūnijos darbininkams numezgė 10 kepurių.

„Dosnumui nereikia užmokesčio, tai darom su meile ir šiluma pasidalindami su kitais “, – kalbėjo S. Vasaitienė.

Pasak jos, šį kartą kojines ir kepures nusprendė padovanoti Šakių seniūnijai, nes žmonių su negalia sąjunga visuomet sulaukia iš seniūno pagalbos, seniūnijos darbuotojai padėjo paremontuoti kabinetą, darbininkės pašluoja prie sąjungos esančią automobilių aikštelę.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.