Prasidėjo naujas „Auksinio proto“ sezonas

Nuo rugsėjo 5 d. startavo naujas gyvo „Auksinio proto“ sezonas, kuris tęsis 14 savaičių, iki gruodžio 5 d. Kiekvieną antradienį bene visuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose renkasi savo jėgas norintys išbandyti ir į žaidimo „Auksinis protas“ klausimus mėginantys atsakyti draugai, kolegos ar bendraminčiai.
 
Šiais metais naują „Auksinio proto“ sezoną Šakių kultūros centre pradėjo ne visos užsiregistravusios komandos, tik trys. Tai veteranės – „Atrakcija“, „Mes“ ir „Siesartėnai“.  Pirmą vietą pirmame naujo sezono žaidime laimėjo „Atrakcija“ – absoliuti praėjusių metų nugalėtoja, sėkmingai pasirodžiusi ir tarp geriausių šalies komandų. Antrą vietą užėmė komanda „Mes“. Treti liko „Siesartėnai“. Žaisti neatvyko dvi komandos – „Vėjas“ ir „Kinderiai“.

Žaidimą Šakiuose antrus metus veda Tautvydas Jančis. Jis pernai pakeitė ilgametę „Auksinio proto“ vedėją Juditą Ambrasienę. Norintys savo jėgas išbandyti ir prisijungti prie senbuvių laukiami kultūros centre antradieniais.

Sezono finalas, kuriame paaiškės pačios pačiausios komandos, vyks gruodžio 9 d.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.