Gitarų garsai virpino Kriūkus

gitaristu ringasBalandžio 19 dieną  Kriūkų laisvalaikio centre nuskambėjo devintasis, jau tradiciniu tapęs, gitaristų ringas. Šiemet jame susirungė  Vilkaviškio, Jurbarko, Raudondvario ir mūsų rajono gitaristai. Renginio organizatoriai - Šakių gitaristų klubas ir Kriūkų laisvalaikio centras - džiaugiasi, kad ir po šitiek metų gitaros skambesio mylėtojų išlikę išties nemažai.
 
Nuotr. Gitaristų ringe susirungė Vilkaviškio, Jurbarko, Raudondvario ir mūsų rajono jaunieji gitaristai.
 
Komisijos pirmininkas Arūnas Danielius bei jos nariai: muzikos mokytoja Ramunė Valaitienė, Šakių rajono gitaristų klubo garbės narys ir Menų festivalio „Pilies aidas“ Jurbarko rajone pagrindinis organizatorius  Saulius Lapėnas, muzikos mokytojas Donatas Šlivinskas buvo maloniai nustebinti jaunųjų atlikėjų virtuoziškumu. Pirmąją vietą laimėjo merginų duetas - Marta Kriščiokaitytė ir Patricija Baužaitė iš Jurbarko. Antroji vieta atiteko kriūkietei Jurgitai Petkūnaitei. Trečiąją vietą iškovojo vilkaviškiečių duetas - Svajūnė Kažinauskaitė ir Justė Venskūnaitė.  

Nugalėtojai buvo apdovanoti ne tik Kriūkų seniūnijos seniūnės Onos Rakauskienės įsteigtais diplomais ir Padėkos raštais, bet ir piniginiais prizais. Visus devynerius metus gitaristų renginį remia Seimo narys Mindaugas Bastys, Šakių sporto klubas ,,Audra“, Šakių gitaristų klubas, Kriūkų seniūnija. Rajono tarybos narys Kęstutis Smirnovas skyrė ne tik piniginį prizą, bet ir įteikė dovanėlę labiausiai jam patikusiam gitaristui.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.