Posėdžiavo paskutinį kartą

Rajono taryba gruodžio 22 dieną posėdžiavo paskutinį kartą šiais metais. Posėdį šventiniu žodžiu pradėjo mero pavaduotoja Rima Rauktienė. Taip pat buvo pasveikinti gimtadienius švenčiantys tarybos nariai – Zigmas Povilaitis ir Mantas Puskunigis.
 
Tarybos posėdyje buvo svarstomi 36 klausimai, visi tarybos sprendimų projektai buvo patvirtinti. Posėdžio metu taryba pritarė 2014 m. vasario 27 d. sprendimo „Dėl rajono savivaldybės 2014 metų biudžeto tvirtinimo“ pakeitimui iš dalies ir papildymui. Taip pat posėdžio metu buvo pritarta nuomos sutarties su individualia Vidos Gustienės įmone nutraukimui. Be to posėdyje tarybos nariai pritarė negyvenamųjų patalpų, esančių V. Kudirkos g. 104 išnuomavimui, gyvenamųjų patalpų su ūkiniais pastatais ir kiemo statiniais, esančių Šakių sen., Pusdešrių k., privatizavimui, gyvenamųjų patalpų, esančių Išdagų k., Tuopų g. 12 privatizavimui, negyvenamojo pastato, esančio Lukšių sen., Tubelių k., išnuomavimui.

Komisijos

Paskutiniojo šiais metais tarybos posėdžio metu buvo pritarta dvejiems metams sudaryti rajono savivaldybės kontrolieriaus ir kontrolieriaus pavaduotojo tarnybinės veiklos vertinimo komisiją. Šią komisiją sudarys Juozas Vaičiulis – Marijampolės savivaldybės kontrolierius, savivaldybių kontrolierių asociacijos prezidentas (komisijos pirmininkas), Irena Kasparaitienė – rajono savivaldybės administracijos Centralizuoto savivaldybės vidaus audito skyriaus vedėja, Juozas Puodžiukaitis – rajono savivaldybės administracijos direktorius, Rima Sakalauskienė – Vilkaviškio rajono savivaldybės kontrolierė (atlieka vertinimo komisijos pirmininko funkcijas, vertinimo komisijos pirmininkui dėl svarbių priežasčių negalint dalyvauti vertinimo komisijos darbe), Regina Stulgaitienė – Marijampolės savivaldybės kontrolieriaus tarnybos specialistė.

Posėdyje taip pat pritarta dvejiems metams sudaryti rajono savivaldybės administracijos Centralizuoto savivaldybės vidaus audito skyriaus vedėjo, vidaus auditorių ir rajono savivaldybės administracijos valstybės tarnautojų tarnybinės veiklos vertinimo komisijos narių tarnybinės veiklos vertinimo komisiją, kurią sudarys Vilija Vyšniauskienė - Vilkaviškio rajono savivaldybės administracijos Centralizuoto vidaus audito skyriaus vedėja (komisijos pirmininkė), Asta Domeikienė - Šakių rajono savivaldybės kontrolierė (atlieka vertinimo komisijos pirmininko funkcijas, vertinimo komisijos pirmininkui dėl svarbių priežasčių negalint dalyvauti vertinimo komisijos darbe), Gintas Bakūnas - Vilkaviškio rajono savivaldybės administracijos Šeimenos seniūnijos seniūnas, Stasė Pečkienė - Kazlų Rūdos savivaldybės administracijos Personalo skyriaus vedėja, Rasa Vaickienė - Jurbarko rajono savivaldybės administracijos Centralizuoto vidaus audito skyriaus vedėja.

Priedai, paramos

Rajono taryba taip pat pritarė 30 proc. pareiginės algos dydžio vienkartinės priemokos išmokėjimui už viršvalandinį darbą, darbą poilsio ir švenčių dienomis rajono savivaldybės mero pavaduotojai Rimai Rauktienei. Tarybos sprendimu vienkartinės paramos bus skiriamos Gintarui Lukoševičiui, gyvenančiam Lekėčiuose, 500 litų, sudegus butui ir Almutei Malinovskajai, gyvenančiai Lekėčių seniūnijoje, Kretkampio kaime, 500 litų, sudegus dviem butams.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.