Šakietė vėl dalyvaus laidoje

Šakietė Vilma Kaukarienė netrukus pasirodys laidoje „Yra kaip yra“, kurioje žiūrovams pasiguos ir papasakos apie tai, kaip teko atsisakyti ilgamečio darbo ligoninėje.

 

Kaip teigia ne vienoje laidoje spėjusi sudalyvauti V. Kaukarienė, šįkart ji pasakos apie tai, kokią fizinę ir emocinę žalą jai padarė cheminių valiklių naudojimas dirbant Šakių ligoninėje. „Mums teigė, kad ši valymo priemonė yra ekologiška ir aiškino, kad dirbti su ja galima be apsaugų. Jei aš jas užsidėdavau – mane gėdindavo. Ilgainiui pašlijo mano sveikata, nuo šių chemikalų pajutau, kad darėsi vis sunkiau kvėpuoti. Mano plaučiuose buvo prisikaupę trys litrai skysčių“,- teigė V. Kaukarienė. Ji mano, kad prie ligos atsiradimo galėjo prisidėti ir minėtieji valikliai. „Pulmanologas man aiškino, kad chemija, stresas silpnina imunitetą ir taip kyla ligos“,- pasakojo iki šiol 22 metus ligoninėje dirbusi V. Kaukarienė.


Paklausta, ar nenorėtų grįžti į darbą, moteris teigė, jog tam tikra prasme taip. „Bet tik tuo atveju, jei čia grįžtų paprastos valymo priemonės, tokios kaip chlorkalkės ir kitos, įprastos nuo senų laikų“,- aiškino ji.


V. Kaukarienė teigė, jog dalyvauti šioje laidoje ją pakvietė patys rengėjai, o ji sutiko tik dėl to, kad apie problemą būtų prabilta viešai. „Kad kas nors pasikeis – tikrai nesitikiu, tiek, kad paviešinsiu. Na, o ką pagalvos aplinkiniai, man yra nesvarbu“,- teigė prie pašaipaus aplinkinių požiūrio pripratusi moteris.

 

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.