Iš sporto šventės – ne tuščiomis

luksiu_komandaLiepos 15 dieną, sekmadienį, Šiaulių rajone vyko Lietuvos kaimo bendruomenių sporto žaidynių šventė „Naisiai – 2012“, kurioje Šakių rajono garbę sportininkai gynė keturiose sporto šakose iš 12 galimų.

Nuotr. Lukšiečiai virvės traukimo rungtyje užėmė antrąją vietą.


Iš viso sporto šventės programoje vyko 12 sporto šakų varžybos. Šakių rajono atstovai dalyvavo rankų lenkimo, galiūno, krepšinio ir virvės traukimo rungtyse. Trijose iš jų rajono atletai tapo nugalėtojais.

Galiūnas Audrius Jokūbaitis tapo žaidynių nugalėtoju. Jis iš trijų rungčių dviejose užėmė pirmąsias ir vienoje – antrąją vietas. Šios galiūnų varžybos vyko pagal profesionalų programą. A. Jokūbaitis puikiai nešė 220 kg sveriančius lagaminus, 50 metrų traukė daugiau nei tris tonas sveriantį traktorių ir vertė sunkesnę nei 300 kg padangą. Iš viso šioje grupėje rungėsi septyni dalyviai.

Neblogai varžybose pasirodė ir rajono rankų lenkikas Žydrūnas Naujokaitis. Tarp daugiau nei 40 dalyvių Ž. Naujokaitis iškovojo bronzą.
 
Daugiausiai emocijų kilo virvės traukimo varžybose. Į startą stojo 11 komandų. Lukšių bendruomenės garbę gynė ir vicečempionais tapo Jono Bako vadovaujami Lukšių sportininkai. Jie pralaimėjo tik kuršėniškiams. Lukšiečių komandą sudarė Ričardas Kutka, Evaldas Venskūnas, Regimantas Pavalkis, Jonas Sendžikas, Mindaugas Matusevičius, Arvydas Moleikaitis bei keletą traukimų padėjęs galiūnas A. Jokūbaitis.

Nesėkmė sporto žaidynėse lydėjo krepšininkus iš Griškabūdžio. Kadangi komandos žaidė minuso sistema, pralošusi komanda iškrenta. Griškabūdiečiai susitiko su vėliau varžybų čempionais tapusiais kauniečiais ir mūsų rajono atstovams iš karto nepavyko įrodyti savo pranašumo, tad teko pasitraukti iš tolimesnių kovų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.