Krepšinio pirmenybėse – eiliniai susitikimai

krepsinis4Praėjusį savaitgalį sužaistos ketverios rajono krepšinio B lygos pirmenybių varžybos. Šį savaitgalį aikštelėje susitiks ne tik B lyga, bet kovas po pertraukos tęs ir A lygos krepšininkai.
 
Šeštadienį aikštelėje susitiko dvi Šakių komandos - „Trigada“ ir „Vožtuvai“. Pergalę, rezultatu 64:61, iškovojo „Vožtuvai“. Rezultatyviausiai komandoje žaidė D. Matūza, pelnęs 18 taškų, R. Šimaitis pridėjo 17 taškų. Tarp pralošusiųjų pasižymėjo K. Striūpaitis, surinkęs 18 taškų, G. Sutkus įmetė 15 taškų.

Sekmadienį JKSC, rezultatu 75:62, įveikė „Gotlybiškius“. Nugalėtojų komandoje rezultatyviausi buvo M. Pavalkis ir L. Damušis, pelnę po 13 taškų. Tarp gotlybiškiečių nepralenkiamas buvo D. Martinkaitis, pelnęs 31 tašką, T. Razburskis pridėjo 15 taškų.

Rekordišku skirtumu baigėsi Šakių „Vėjo“ ir Griškabūdžio „Partizano“ kova. Rezultatu 103:41, šakiečiai sutriuškino savo varžovus. Nugalėtojams 28 taškus pelnė P. Balčiūnas, 22 pridėjo D. Balčiūnas. Griškabūdiečių komandoje po 10 taškų surinko P. Sinkevičius ir R. Šitkauskas.

„Girėnai“, rezultatu 68:58, įveikė „Veteraną. Tarp girėniškių pasižymėjo J. Kargertas, pelnęs 22 taškus, I. Bataitis pridėjo 17 taškų. Pralošusiųjų komandoje M. Murauskas įmetė 16 taškų, R. Baltrušaitis – 13.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.