Kriminalai (2014-10-24)

Pavogė dyzeliną
Spalio 20 dieną, apie 6 val., 1971 m. gimęs vyriškis, gyvenantis Griškabūdyje, Gustainio g., pastebėjo, kad iš sodybos kieme stovėjusių dviejų automobilių pavogta dyzelino. Iš automobilio LAND ROVER kuro bako išleista apie 25 litrus, iš VW CADDY – 30 litrų dyzelino. Nuostolis dėl prarastų degalų siekia 240 litų, o dėl sugadintų kuro bakų   - dar tikslinama. Automobilis VW CADDY draustas KASKO draudimu.

Sugadino rankenas
Spalio 20 dieną, apie 8 val.,  1945 m. gimęs vyriškis, gyvenantis Kudirkos Naumiestyje, Varpo g., pastebėjo, jog nulaužta kieme stovėjusio automobilio VW GOLF keleivio priekinių durelių rankena ir sulaužyti du plastikiniai dangteliai, esantys prie vairo  užvedimo spynelės. Automobilyje signalizacija neįrengta,  jo užvedimo spynelė nesugadinta, iš automobilio niekas nepaimta. Nuostolis - 200 litų.

Apsivertė su vogtu automobiliu
Spalio 20 dieną, apie 18.21 val., gautas pranešimas, kad kelyje Slavikai - Jurbarkas,  Slavikų kaimo ribose, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis TOYOTA COROLLA VERSO. Nustatyta, kad minėtas automobilis yra pavogtas Vokietijoje. Juo važiavę asmenys nenustatyti.

Dingo mobilusis telefonas
Spalio 21 dieną, apie 8 val., 1995 m. gimęs jaunuolis pastebėjo, kad po vakarėlio draugo bute, esančiame Kiaulupių kaime, pavogtas jam priklausantis mobiliojo ryšio telefonas su SIM kortele. Nuostolis - 200 litų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.