Kriminalai (2014-10-28)

Apgavo
Spalio 21 dieną Sintautų seniūnijos Veršių kaimo gyventojas (gim. 1991 m.) rado www.facebook.com portale skelbimą, jog parduodamas mobiliojo ryšio telefonas „Samsung Galaxy Note 2“ ir sutarę su pardavėju, kad telefoną siuntėjas išsiųs per autobusų siuntų skyrių, į nurodytą sąskaitą pervedė 250 litų, tačiau nurodytu laiku siuntinio negavo. Pardavėjas į SMS žinutes ir telefono skambučius neatsako.

Dingo moteris
Spalio 21 dieną policija gavo pranešimą, kad spalio 16 dieną, apie 8.30 val., iš namų išvyko 1975 m. gimusi moteris, gyvenanti Gelgaudiškio seniūnijos Skaistakaimio kaime, ir iki šiol negrįžo. Jos buvimo vieta nežinoma, mobiliojo ryšio telefonas išjungtas. 

Smurtavo
Spalio 22 dieną, apie 16.15 val., Šakių rajone, Kretkampio kaime, savo namuose neblaivus M. B. (gim. 1980 m.) sumušė žmoną (gim. 1985 m.), kuri gindamasi peiliu dūrė jam į ranką. Moteris dėl veido sumušimo, o M. B. dėl durtinės žaizdos rankoje gydomi ambulatoriškai. Smurtavęs M. B. uždarytas į areštinę.

Pavogė akumuliatorių
Spalio 23 dieną, apie 8 val., Barzdų miestelio Nepriklausomybės g. gyventoja (gim. 1942 m.) pastebėjo, jog iš jai priklausančio nerakinto traktoriaus MTZ-82 pavogtas akumuliatorius. Nuostolis - 300 litų. Turtas nedraustas.

Mirė darbo vietoje
Spalio 24 dieną, apie 12.44 val., gautas pranešimas, kad Kudirkos Naumiestyje, UAB „Nordic Eco Group“, darbo kabinete, rastas miręs šios bendrovės darbuotojas, (gim. 1950 m.) , gyvenęs Šakiuose , Liepų gatvėje. Mirties aplinkybės tiriamos.

Sumušė
Spalio 25 dieną, apie 10 val., pažįstamo bute, esančiame Šakiuose, Bažnyčios g., dvidešimt vienerių metų vyrą ( gim. 1993 m.), gyvenantį Kidulių seniūnijos Karališkių kaime, sumušė iš matymo pažįstamas vyriškis. Šakių ligoninėje nukentėjusiajam diagnozuota galvos muštinė žaizda.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.