Kriminalai (2016-03-04)

Pavogė
Vasario 29 d. vyras (37 m.) pranešė policijai, kad vasario 27 d. apie 21 val. kavinėje, esančioje Šakiuose V. Kudirkos gatvėje, jis pusei valandos paliko jam priklausantį mobiliojo ryšio telefoną „Samsung Galaxy Xcover3“ su įkrovikliu baro padavėjoms, po to telefonas neaiškiomis aplinkybėmis dingo. Nuostolis 270 eurų.

Mirė
Kovo 1 d. apie 16 val. Sudargo seniūnijos Pervazninkų kaime esančiuose namuose rastas miręs vyras (76 m.), kūnas be išorinių smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti kūnas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.   
 
Smurtavo
Kovo 1 d. apie 21 val. Kriūkuose savo namuose sutuoktinis (37 m.) smurtavo prieš žmoną (22 m.).
 
Kovo 1 d. apie 20 val. nenustatytas asmuo, panaudodamas fizinį smurtą prieš Šakių miesto gyventoją (75 m.), gatvėje pargriovė ją ant žemės. Nusikaltėlis pagrobė jos rankinę, kurioje buvo asmens dokumentai ir 35 eurai, ir paspruko. Rankinę moteris buvo pasidėjusi šalimais ant suolelio, norėdama išsiimti buto raktus. Nuostolis 70 eurų.

Pasigedo
Kovo 2 d. policija gavo pranešimą, kad šakietė (19 m.) savo namuose pasigedo skaitmeninio fotoaparato FUJI FX-S9800. Nuostolis 260 eurų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.