Kriminalai (2016-04-26)

Smurtavo
Balandžio 21 d. moteris (37 m.) policijai pranešė, kad apie 15 val. namų kieme (Šakių seniūnijos Giedručių kaimas) pieš ją smurtavo sugyventinis (44 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Balandžio 22 d. policija gavo pranešimą, kad apie 19 val. namuose (Griškabūdžio seniūnijos Patamošupių kaimas) sutuoktinis (38 m.) smurtavo prieš savo žmoną (32 m.).

Pavogė
Balandžio 21 d. apie 15 val. Kudirkos Naumiesčio gyventoja (89 m.) pastebėjo, jog iš nerakinto gyvenamojo namo virtuvės pavogti 300 eurų, buvę po virtuvės stalo staltiese ir piniginėje.
 
Balandžio 19 d. policija gavo Lukšių medžiotojų būrelio pranešimą, kad iš jų medžioklės plotų, esančių Lukšių seniūnijos Plėgų kaime, pavogta vaizdo kamera. Nuostolis 320 eurų.

Išviliojo
Balandžio 21 d. apie 12 val. Lekėčių miestelio gyventojui (85 m.) paskambinęs nepažįstamas vyras prisistatė gydytoju bei pasakė, kad reikia sumokėti pinigus už tai, kad nebūtų keliama baudžiamoji byla jo marčiai. Netrukus atvykusiam nepažįstamam jaunuoliui senolis padavė 1000 eurų. Jam išvykus suprato, kad pinigus perdavė sukčiams ir kreipėsi į policijos pareigūnus.

Balandžio 21 d. apie 17 val. Kriūkų seniūnijos Sutkų kaimo gyventojui (84 m.) paskambino nepažįstami asmenys ir apgaulės būdu išviliojo 1000 eurų, kuriuos apie 18 val. paėmė atvykęs asmuo.

Balandžio 23 d. apie 16 val. Griškabūdžio seniūnijos Patašinės kaimo gyventojai (82 m.) paskambino anūke prisistačiusi moteris, kuri pasakiusi, kad krisdama laiptais kliudė mergaitę ir ją sužalojo. Po to paskambino vyriškis, kuris prisistatė policijos pareigūnu ir pasakė, kad pinigai reikalingi susitarti su tėvais ir atlyginti padarytą žalą. Moteriai pasakius, kad neturi grynųjų, prašė paduoti banko kortelę, kurią jis perduosiąs anūkei ir ši pati nuims pinigus. Į namus atėjusiam vyriškiui, kuris prisistatė nukentėjusiosios mergaitės tėvu, moteris padavė kodus ir banko kortelę, nuo kurios buvo nuimta 400 eurų.

Įsibrovė
Balandžio 22 d. į policija kreipėsi Kriūkų seniūnijos Dubiniškių kaimo gyventoja (80 m.), kad apie 16 val. pas ją į namus atėjo du nepažįstami asmenys, kurie laužtuvu laužė duris, grasino ir reikalavo duoti jiems šimtą eurų. Moteriai pro durų plyšį padavus jiems keturiasdešimt eurų, iš sodybos pasišalino.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.