Šakiuose – nauja transporto prekių parduotuvė

eoltasSima KAZARIAN

Liepos 1 dieną Šakiuose, Kęstučio gatvėje, atsidarys nauja transporto reikmenų parduotuvė „Marijampolės Eoltas“.

Nuotr. Direktorius Žydrūnas Baltulis (kairėje) džiaugiasi, kad parduotuvės vadybininkas Ričardas Bilinskas yra savo srities profesionalas ir galės kompetentingai patarti būsimiems klientams.

15 metų veikianti UAB „Marijampolės Eoltas“ jau spėjo pelnyti daugelio automobilininkų pripažinimą. Pagrindinė įmonės veiklos sritis – didmeninė ir mažmeninė prekyba automobilių reikmenimis. Atidarymo dieną klientų lauks 30 proc. nuolaidos prekėms.

Žemos kainos, aukšta kokybė

„Marijampolės Eolto“ direktorius Žydrūnas Baltulis džiaugėsi, kad įmonė gali pasiūlyti vienas žemiausių rinkoje kainų už aukštos kokybės garsių gamintojų detales. „Per daugelį metų suformavome stabilius ryšius su tiekėjais. Žemas kainas garantuoja ir tai, kad prekės importuojamos iš gamintojų“, – kalbėjo Ž. Baltulis.

200 kvadratinių metrų „Marijampolės Eolto“ parduotuvėje klientų laukia 100 tūkstančių skirtingų pavadinimų prekių asortimentas. Jis nesiskirs nuo Marijampolėje esančios „Marijampolės Eolto“ parduotuvės asortimento.

Šakiečiai čia tikrai ras ieškomą prekę, nes įmonė garantuoja plačiausią detalių automobiliui pasirinkimą. Tai nuo „gyvybiškai“ svarbių komponentų iki pačių įvairiausių smulkmenų. Klientų patogumui – viskas vienoje vietoje.

„Tiekiame automobilių, motociklų dalis, aksesuarus, važiuoklės, pakabos, variklio, kėbulo, elektros ir stabdžių sistemų bei kitas dalis ne tik europietiškiems, bet ir amerikietiškiems bei japoniškiems automobiliams“, – teigė Ž. Baltulis.

Itin spartus prekių pristatymas

Pasak Ž. Baltulio, parduotuvės klientai bus tiek privatūs asmenys, tiek autoservisų savininkai. „Lojaliems pirkėjams bus lojalios kainos“, – užtikrino Ž. Baltulis.

Autoservisų savininkams užsisakius prekę jos laukti teks, tik kol ji atkeliaus iš Šakiuose esančio sandėlio.

„Prekę mūsų klientai turi galimybę patys išsirinkti ir užsisakyti iš įmonės katalogo“, – teigė Ž. Baltulis.

„Jei prekės neturėsime vietoje –per kelias valandas pristatysime ją iš Marijampolės sandėlio. Jei prekę vešime iš Europoje esančių partnerių – pristatymas užtruks parą. Mūsų tikslas – greitai ir už geriausią kainą patenkinti klientų poreikius“, – kalbėjo Ž. Baltulis.

Klientas – kaip kolektyvo narys

Įmonės direktorius šypsosi, jog per daugelį metų klientai tampa tarsi kolektyvo nariai. Jie į „Marijampolės Eolto“ parduotuves užsuka ne tik įsigyti reikiamą daiktą, bet ir paplepėti, pasidairyti, kas naujo prekyboje.

„Kai kurie net nesinaudoja pristatymo galimybe, jiems patinka čia užsukti patiems. Bendravimas mums labai svarbus. Todėl stengiamės, kad mūsų kolektyvą sudarytų profesionalūs, šiltai bendraujantys žmonės“, – kalbėjo Ž. Baltulis. Jis džiaugiasi, kad Šakių parduotuvei pavyko rasti būtent tokį vedėją.

Vedėjo pareigas eis savo srities profesionalas gelgaudiškietis Ričardas Bilinskas. Jis yra dirbęs servise, prekiavęs automobilių detalėmis, šia sritimi domisi nuo pat vaikystės. R. Bilinskas visuomet pasirengęs suteikti išsamią konsultaciją apie automobilio eksploataciją bei priežiūrą.

Artimiausios „Marijampolės Eolto“ parduotuvės yra Vilkaviškyje, Kazlų Rūdoje.

Parduotuvė veiks Šakiuose, Kęstučio 19, antrame aukšte. Darbo laikas darbo dienomis 8–19 val., šeštadieniais 8–14 val.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.