Reklaminį klipą filmavo Šakiuose

povilas margarita
Nuotr. Lietuvos šokėjų ant ledo pora Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas juokavo, kad jeigu jie sugebėjo atvykti į Šakius filmuotis, tai žiūrovai iš Šakių turėtų vykti pažiūrėti jų šou.  


Po stulbinančios praėjusių metų sėkmės garsiausia ir mylimiausia Lietuvos šokėjų ant ledo pora Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas ruošia dar įspūdingesnį ledo šou, o reklaminis šou antradienį buvo filmuojamas ne kur kitur, o tik praėjusią savaitę duris atvėrusiame moderniame Šakių kultūros centre.
 
„Norime parodyti, kad Šakiuose yra visiškai nauja erdvė Lietuvoje ir paskatinti artistus ją atrasti. Nebūtinai tai turi vykti Kaune ar Vilniuje“, – sumanymą reklaminį klipą filmuoti Šakiuose aiškino žinoma režisierė Rasa Micachienė.

Beje, ji režisuoja ne tik įvairiausius ir populiariausius televizinius projektus, bet būtent ji kūrė ir Šakių kultūros centro atidarymo programą.

„Mes labai pasitikime Rasos profesionalumu, žiniomis ir jei ji pasakė, kad reikia atvažiuoti į Šakius ir čia bus gerai, mes tikime ir esame čia“, – sakė P. Vanagas.

Kone visą antradienio dieną Šakių kultūros centre virė darbas, vyko filmavimai, šokėjai turėjo atlikti įvairius judesius, net akrobatinius numerius, o naktį filmavimas persikėlė į ledo areną. Tiesa, nors atliktas didžiulis darbas, žiūrovai išvys tik 20 sekundžių reklaminį klipą.

„Mes atsinaujiname. Šou ieško kitų formų, norime naujų elementų ir siekiame būtent jais suintriguoti“, – pasakojo režisierė.

Pasak P. Vanago, jei šakiečiams patiks klipas, jie būtinai turi atvykti pažiūrėti, tai kas gi buvo reklamuojama.

„Jei jau mes atvažiavome iki Šakių, tai šakiečių laukiame ant ledo“, – kvietė žinomas šokėjas.

Žiūrovus ledo šou į didžiąsias arenas pakvies gruodžio mėnesį.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.