Kraštietis galiūnas skina laurus

jokubaitis galiunas
Kraštietis sportininkas Audrius Jokūbaitis pastaruoju metu dalyvavo dar dvejose varžybose, kur demonstravo puikius rezultatus. Asmeninio archyvo nuotr.

Šakių sporto klubo „Fortūna“ sportininkas Audrius Jokūbaitis sėkmingai startavo dvejose galiūnų varžybose.
 
Rugpjūčio 26 d. Pakruojyje vyko Žiemgalos galiūnų lygos finalas, kur A. Jokūbaitis kartu su dar septyniais galiūnais varžėsi Open kategorijoje. Sportininkams reikėjo įveikti septynias rungtis, Audrius nugalėjo penkiose rungtyse ir tapo varžybų čempionu.

Po savaitės, rugsėjo 3 d., Kėdainiuose vyko Baltijos šalių komandinis galiūnų čempionatas, kuriame dalyvavo po dvi komandas iš Lietuvos bei Latvijos ir viena Estijos komanda. Komandą sudarė du sportininkai. Puikiai varžybose pasirodė Lietuvos komanda, kurią sudarė A. Jokūbaitis ir alytiškis Modestas Struckus. Jiems pavyko nugalėti dvejose rungtyse, dar dvejose iškovoti antrą vietą ir, susumavus visų rungčių rezultatus, tapti šio čempionato nugalėtojais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.