Šakiuose pagerbti broliai Lavrinovičiai

lavrinoviciai
Greta kraštiečių Modesto Paulausko, Dainiaus Adomaičio ir Gvidono Markevičiaus praėjusį penktadienį į Jaunimo kūrybos ir sporto centro palubes buvo iškelti ir brolių Kšištofo ir Darjušo Lavrinovičių marškinėliai. (G. Bernotienės nuotr.)


Tęsiant tradicijas, praėjusį penktadienį Šakiuose finišavo Modesto Paulausko turnyras, kuriame pagerbti ir karjerą būtent Šakių komandoje baigę broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai.
 
„Vytis-VDU“ finale 88:97 (25:17, 23:25, 23:28, 17:27) turėjo pripažinti Vilkaviškio „Perlo“ krepšininkų pranašumą. Komandos gretose rezultatyviausias buvo Kajus Leliukas, surinkęs 17 taškų, Augustinas Mikštas pridėjo 16, Šarūnas Vingelis ir Eimantas Žilius – po 10. Aikštelėje rungtynių pradžioje pasirodė ir broliai K. ir D. Lavrinovičiai. Jie dvejus paskutinius metus žaidė būtent „Vyčio-VDU“ ekipoje. Tad renginio pradžioje jkrepšininkai buvo pagerbti į Jaunimo kūrybos ir sporto centro palubes iškeliant jų marškinėlius.

Anksčiau Šakiuose taip pagerbti buvo šakiškiai M. Paulauskas, Dainius Adomaitis ir Gvidonas Markevičius.

Kaip vėliau „Draugui“ kalbėjo D. Lavrinovičius, jie kartais net sudvejoja, ar tikrai tiek nusipelnė.

„Labai malonu, bet retkarčiais galvojam, kad gal tiek ir neprisidėjome, kad mus taip garbingai išlydėtų. Esame dėkingi, kad mes čia galėjome pabaigti savo karjerą ir tie dveji metai ne šiaip sau buvo praleisti, o su ambicijomis“, – teigė D. Lavrinovičius.

Anot brolių, ypač malonu buvo žaisti iki karantino, kada rinkdavosi pilnos salės ir ne tik palaikydavo, bet pralošus ir kartesnį žodį pasakydavo.

„Bet šiaip šakiečiai labai šilti, svetingi žmonės“, – komplimentų ir mūsų kraštui, ir komandai negailėjo broliai ir pozityviai vertino dabartinę „Vytis-VDU“ sudėtį, sakydami, kad tai išties jauna ir talentinga komanda su puikiu treneriu Eriku Kučiausku priešaky.

„Visi šansai papulti į ketvertuką“, – prognozavo D. ir K. Lavrinovičiai.

Beje, prieš rungtynes Šakiuose jie lankėsi ir Lukšių Vinco Grybo gimnazijoje, Sintautų mokykloje bei Jaunimo kūrybos ir sporto centre, kur bendravo su moksleiviais.

Renginyje dalyvavęs meras Raimondas Januševičius dėkojo ne tik karjerą Šakiuose baigusiems broliams, bet ir krašto ambasadoriui, krepšinio puoselėtojui Rolandui Skaisgiriui, kuriam įteikė savivaldybės padėką.

„Vytis“ Šakiuose buvo, yra ir bus“, – sakė meras.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.