zaltys.lt – kviečia prekiauti internetinėje erdvėje

sutkus2Asta GVILDIENĖ

Kalbėdami apie verslumą mūsų rajone pastebėjome, kad vis daugiau jaunų žmonių susidomi naujomis galimybėmis, drąsiai imasi beprotiškiausių idėjų, nes, kaip sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Ne išimtis ir UAB „RS Sprendimai“ vadovas Ričardas Sutkus, šiandien rajono verslininkams ir menininkams siūlantis parduodant savo kūrybos darbus ir gaminius
pasinaudoti internetine erdve zaltys.lt.

Nuotr. UAB „RS Sprendimai“ direktorius Ričardas Sutkus siūlo visiems rajono verslininkams ir menininkams prekiauti jo sukurtoje elektroninėje parduotuvėje zaltys.lt.

Savo lėšomis beveik metus elektroninę parduotuvę kūręs Ričardas mano, kad prekyba internetu, tai vis daugiau pirkėjų susidomėjimo sulaukianti erdvė, kurioje savarankiškai gali prekiauti bet kuris verslininkas, bet kuri parduotuvė.  Kiekvienam bus sukurtas atskiras profilis, kurį atsidarius matysis prekės ir rekvizitai. „Žmogui nereikės kurti savo svetainės, išlaikyti IT specialisto, rūpintis reklama, srautais, - vardijo privalumus šakietis. – Jis tik turės bendrauti su pirkėjais, vykdyti jų užsakymus. Kol kas šios paslaugos bus teikiamos nemokamai, o po metų galvojame neišgąsdinti mėnesiniu mokesčiu – tiesiog paprašyti kokių 3 proc. mokesčio nuo parduotų prekių.“
 
Jau penkerius metus internetinėje erdvėje prekiaujantis informacinėmis technologijomis: telefonais ir jų priedais, monitoriais, navigacijomis, fotoaparatais bei kitomis prekėmis, šakietis mano, kad pati zaltys.lt idėja – tai galimybė prekiauti ne tik mažo miestelio ribose, bet ir visoje Lietuvoje, neišeinant iš savo ofiso ar namų. Tai puiki išeitis menininkams bei individualia veikla užsiimantiems asmenims, savo prekes siūlantiems įvairiose mugėse ir turguose.

Paklaustas, kodėl elektroninę parduotuvę pavadino zaltys.lt, Ričardas patikino, kad tai labai lietuviškas ir pirkėjams lengvai įsimenamas pavadinimas. Jis šiek tiek asocijuojasi su daugeliui gerai žinoma Varle.lt. Tačiau esminis skirtumas tas, kad zaltys.lt siūlo galimybę visiems norintiems siūlyti savo prekes internetinėje erdvėje. Tai jiems kol kas nieko nekainuoja. Jaunasis verslininkas teigė, kad pamiršdami save ir dirbdami dėl kitų, jie kuria pačias palankiausias sąlygas ir galimybę neišeinant iš namų pirkėjui įsigyti norimą prekę.

Elektroninės parduotuvės nuo pat jų atsiradimo pradžios deklaravo pagrindinius elektroninės prekybos privalumus: patogumą, laiko taupymą – nebereikia gaišti vaikštant po prekybos centrus ir stumdytis eilėse, išsamesnės informacijos vartotojui pateikimą, didesnį ir įdomesnį prekių asortimentą – pirkėjai gali įsigyti prekių, kurių nėra jų gyvenamojoje vietoje.

Šiandien elektroninių parduotuvių populiarumas ėmė sparčiai augti ir Lietuvoje. Prekyba internetu nebūtinai turi tapti realios prekybos pakaitalu, tačiau tai yra viena iš perspektyvesnių verslo plėtros galimybių, nereikalaujanti didelių investicijų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.