Ant Šakių tvenkinio – vėl žiemos atrakcijos

ciuozyklaPaspaudus šaltukui Šakių kultūros centras vėl suteikė galimybę miesto gyventojams bei svečiams, mėgstantiems atrakcijas ant ledo, mėgautis besisukančiomis rogėmis ant užšalusio Šakių tvenkinio.

Nuotr. Sausio 4 d. Šakių kultūros centro darbuotojai ant miesto tvenkinio vėl sukonstravo roges, kad gyventojai galėtų mėgautis žiemos atrakcijomis.

Šią savaitę Kultūros centro darbuotojai į dienos šviesą ištraukė roges, kurias ši įstaiga yra įsigijusi prieš porą metų, suorganizavo tvenkinio apšvietimą bei muzikos grotuvą su garsiakalbiais, kurie visiems suteikia galimybę malonioje aplinkoje mėgautis žiemos pramogomis net ir vėlyvą vakarą.
 
„Entuziastų tikrai netrūksta. Vos tik pritaisėme roges, iš karto atsirado jaunimo, kuris tuojau pat suskubo išbandyti jas ir ledo tvirtumą. Džiaugiuosi dėl to, kad šįmet žiema dėkinga, priešingai negu pernai, kai mes neturėjome progos iš viso šiomis rogėmis pasinaudoti“, – džiaugiasi kultūros centro direktorius Raimondas Januševičius.

Čiuožyklą galima įrengti tada, kai ledo storis siekia ne mažiau kaip 12 cm. Kultūros centro direktorius tikisi, kad orai artimiausiu metu bus palankūs sukimosi su rogėmis entuziastams ir šia pramoga bus galima mėgautis dar bent porą savaičių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.