Savaitgalį „Vytis“ iškovojo pirmąją pergalę

Praėjęs savaitgalis krepšinio fanų komandai „Vytis“ pateikė daug naujovių. Komanda, pralaimėjusi penktadienį namuose vykusias varžybas prieš klaipėdiečius, pirmąją pergalę iškovojo Molėtuose. Be to, komandą papildė naujas žaidėjas.
 
Naujas žaidėjas

Atsižvelgdama į krepšinio aistruolių išsakytą nuomonę,  Šakių „Vyčio“ komanda pasipildė nauju žaidėju –  prieš trečiojo turo kovas ekipos gretas sustiprino vidurio puolėjas Mantas Virbalas (27-erių metų 202 cm. ūgio krepšininkas). Naujas žaidėjas praėjusiame sezone rungtyniaudamas Jenos „ScienceCity” ekipos gretose Vokietijos antros lygos čempionate sužaidė 32  rungtynes, kuriose vidutiniškai pelnydavo po 9,6 taško, atkovodavo po 3,9 atšokusio kamuolio, blokuodavo po 0,7 metimo.
 
Iškovojo pirmąją pergalę

Nacionalinėje krepšinio lygoje šeštadienį Šakių „Vyčio“ komanda iškovojo pirmąją pergalę. Po trijų pralaimėjimų Nerijaus Zabarausko auklėtiniai užtikrintai rezultatu 47:88 nugalėjo Molėtų „Ežerūną-Karį“.

Sėkmė Šakių komandą lydėjo jau nuo pirmojo kėlinio. Pirmąjį kėlinį šakiečiai pradėjo užtikrintai. Netrukus po dviejų taiklių Dovydo Rediko baudos metimų pirmą kartą rungtynėse susikrovė dviženklį pranašumą 2:13. Per likusį laiką svečiai savo varžovus sukaustė geležine gynyba ir po pirmųjų dešimties žaidimo minučių turėjo triuškinančią persvarą – 7:29.

Antrajame kėlinyje „Vyčio“ krepšininkai ir toliau kontroliavo rungtynių eigą. Šį kėlinį šakiečiai laimėjo rezultatu 26:53.

Trečiajame kėlinyje suvalkiečiai ir toliau savo varžovams nesuteikė jokių šansų bei prieš lemiamą ketvirtį ir toliau pirmavo užtikrintai – 34:74.

Pasibaigus ketvirtajam kėliniui Šakių „Vytis” iškovojo pergalę 47:88. Šakiečių komandoje rezultatyviausiai žaidė Marijus Užupis ir Karolis Brusokas, pelnę po 16 taškų, D. Redikas – 14, Paulius Beliavičius ir Taurantas Tamošiūnas – po 9. Naujas „Vyčio“ žaidėjas M. Virbalas komandai pelnė 12 taškų.

Pralaimėjo namuose

Penktadienį Šakių jaunimo ir kūrybos centre vykusi kova tarp Šakių „Vyčio“ ir Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis” komandos mūsiškiams baigėsi nesėkme. Po permainingos ir atkaklios kovos 75:77 „Vytis“ turėjo pripažinti klaipėdiečių pranašumą.

Pirmasis kėlinys prasidėjo abiejų komandų rezultatyviomis atakomis 10:9. Likusį laiką ir toliau aikštėje vyko atkakli kova, o po pirmųjų dešimties žaidimo minučių šakiečiai turėjo trapų pranašumą – 22:20.

Antrajame kėlinyje šeimininkai perėmė iniciatyvą į savo rankas ir atitolo 36:27. Vis dėlto svečiai atsakė spurtu 3:13 ir abi ekipos išėjo ilsėtis švieslentėje degant klaipėdiečių minimaliai persvarai – 39:40.

Trečiąjį kėlinį svečiai pradėjo dar vienu spurtu 44:49, tačiau netrukus D. Redikas pataikė dvitaškį, o P. Beliavičius smeigė tolimą metimą ir rezultatas tapo lygus 49:49. Per likusį laiką nė vienai iš komandų taip ir nepavyko atitolti, kėlinys baigėsi lygiu rezultatu – 55:55.

Ketvirtąjį kėlinį užtikrinčiau pradėjo svečiai ir įgijo penkių taškų persvarą 55:60. Netrukus šeimininkai pataikė du tolimus metimus iš eilės, o po greitoje atakoje pelnytų dar dviejų Dovydo Rediko taškų šakiečiai vėl išsiveržė į priekį 65:64. Nors likus žaisti dviem minutėm po šaltakraujiško Dominyko Domarko tritaškio ir D. Rediko taiklių baudų šeimininkai atitolo 75:70, tačiau per likusį laiką svečiai pelnė septynis taškų be varžovų atsako ir „Vytis” savų žiūrovų akivaizdoje patyrė skaudų pralaimėjimą rezultatu – 75:77.
„Vyčio” komandoje rezultatyviausiai žaidė D. Redikas, pelnęs 27 taškus, K. Brusokas – 17, P. Beliavičius – 16.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.