Prie Kėdainių ūkininkų tradicijos prisijungė ir šakiečiai

ukininkai krepsinis
Nors mūsų krašto ūkininkų komanda „Zanavykai“ ant nugalėtojų pakylos nelipo, bet Domantas Balsevičius (dešinėje) buvo nepralenkiamas krepšinio konkurse. Asmeninio archyvo nuotr.

Laisvės gynėjų dienos proga Kėdainių krašto ūkininkų sąjunga tradiciškai savo krašto ir Lietuvos ūkininkus pakvietė į krepšinio aikštelę. Taip jau aštuntą kartą ši diena buvo paminėta draugiškame ūkininkų krepšinio turnyre 3x3, kuriame dalyvavo ir Šakių rajono ūkininkų sąjungos komanda.
 
Šiemet krepšinio aikštelėje susirungė rekordinis skaičius dalyvių – jėgas išbandė net 15 komandų iš visos Lietuvos: iš Kėdainių (5 komandos), ir po vieną iš Kauno, Pakruojo, Anykščių, Šakių, Kupiškio, Kelmės, Raseinių, Šiaulių ir Panevėžio rajonų. Prisijungė ir verslo partnerių UAB „Ivabaltė“ komanda.

Kaip pasakojo Lepšių krašto ūkininkas Regimantas Pavalkis, Kėdainių arenoje po dviem krepšiais net keturias valandas vyko kovos dėl nugalėtojų titulo. Nors debiutavusi mūsiškių komanda „Zanavykai“ (R. Pavalkis, Kęstutis Jakštys, Darius Bilskis, Domantas Balsevičius) liko šešta, bet ūkininkai džiaugiasi galimybe pasivaržyti krepšinio aikštelėje su kolegomis. Ant nugalėtojų pakylos lipo šeimininkai – Kėdainių komanda „Šarūno Šiušės ūkis“.

Daug dėmesio ir teigiamų emocijų sulaukė pertraukų metu organizuotas „Karavano“ konkursas, kuriame sėkmė lydėjo D. Balsevičių, jis pelnė pirmąją vietą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px