Daugiausiai balsų surinkusi „Pynė“ laimėjo didžiausią prizą

2014 metų Dainų šventės mecenatas ,,Swedbank“ išdalino akcijos „Kortele su daina“ prizus.  Šia akcija buvo siekiama sujungti Lietuvos vidutinio ir smulkiojo verslo įmones, privačius klientus ir dainų šventės kolektyvus.
 
Akcijoje „Kortele su daina“ dalyvavo beveik 200 Dainų šventės kolektyvų, kurie atsiuntė savo vaizdo pristatymus. Portalo www.lrytas.lt lankytojų balsai lėmė, kuriems 60 – čiai geriausius pristatymus sukūrusiems kolektyvams atiteko „Swedbank“ įsteigtas piniginis fondas. Po 20 kolektyvų gavo 1 500 litų, 1 000 litų ir 500 litų piniginius prizus. Tarp laimingųjų pateko ir daugiausiai balsų surinkęs šakiečių šokių kolektyvas „Pynė“, vadovaujamas Vitalijos Venienės. 1 500 litų piniginis prizas jau pervestas į šokėjų sąskaitą.

Nebuvo pamirštos ir akcijoje dalyvavusios įmonės, skatinusios savo pirkėjus už prekes atsiskaityti banko kortelėmis. Pirmąjį akcijos laikotarpio mėnesį jos buvo apdovanotos kavos virimo aparatais, antrąjį - sulčiaspaudėmis. Tarp aktyviausių „Swedbank“  akcijos dalyvių buvo paminėtos ir septynios mūsų rajono verslo įmonės. Aktyviausia iš jų – UAB „Gulbelė“, kuriai atstovavo net 43 prekybos taškai, kurie šluote šlavė prizus. Pasak UAB „Gulbelė“ direktoriaus Arūno Tarnausko, aktyviausi darbuotojai laimėjo 32 kavos virimo aparatus ir 36 sulčiaspaudes. Įmonė buvo reali pagrindinio 20 tūkst. litų prizo pretendentė, tačiau šįsyk burtai  lėmė kitaip ir sėkmė nusišypsojo UAB „Zbiga“.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.