Paminėjo kapelos 20-metį

Rudenišką, bet vis dar šiltą spalio dešimtosios vidudienį Lukšių kultūros centre rinkosi Lukšių žmonių su negalia klubo „Draugystė“ nariai, Lukšių seniūnijos, Šakių rajono savivaldybės atstovai, svečiai iš Šakių, Jurbarko neįgaliųjų draugijų, liaudišką muziką mylintys lukšiečiai. Visi norėjo pasveikinti Lukšių neįgaliųjų kapelos „Sveikuoliai“ narius su veiklos 20-mečiu ir naujojo albumo pristatymu.
 
Šventinė popietė prasidėjo Lukšių žmonių su negalia klubo „Draugystė“ pirmininkės Vidos Bacevičienės sveikinimo kalba ir kapelos „Sveikuoliai“ skambia daina, buvo prisiminti į amžinybę jau iškeliavę ir šiuo metu dėl sveikatos problemų šventėje negalėję dalyvauti kapelos nariai. Taip pat buvo prisiminti ilgamečiai kapelos vadovai – Stanislovas Adomaitis, Vida Mazgeikaitė, Algis Rimokaitis, Romualdas Guzovijus. Visa ši graži kapelos istorija nuolat persipindavo skambiomis, šiuo metu Remigijaus Poderio vadovaujamos kapelos melodijomis ir dainomis. Sveikinimo žodžius kapelos muzikantams tarė Lukšių seniūnas Vidas Cikana, Šakių rajono savivaldybės meras Juozas Bertašius, Lietuvos žmonių su negalia sąjungos Šakių skyriaus pirmininkė Stasė Vasaitienė, buvusi kapelos vadovė Vida Mazgeikaitė, Zyplių dvaro kapelos muzikantai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.