Pasipuošė medaliais

audros sportininkai mprc
Gruodžio 2 d. Marijampolės profesinio rengimo centro (MPRC) Kudirkos Naumiesčio skyriaus sporto salėje vyko paskutinės šiais metais Lietuvos graplingo federacijos organizuojamos varžybos – Lietuvos atviras grappling imtynių Gi ir NoGi čempionatas. Čempionate abiejose disciplinose dalyvavo 166 sportininkai ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos, Ukrainos, Jungtinių Amerikos Valstijų, Lenkijos, Islandijos, Italijos sporto klubų.

Šakių sporto klubui „Audra“ atstovavo 12 sportininkų. Disciplinoje Gi (su kimono) pirmąsias vietas iškovojo Paulina Smirnovaitė, Nedas Šilkauskas, Emilis Šimoliūnas. Antrąsias vietas – Gustas Zimnickas, Gabrielius Mačys, Danielius Onusaitis, Laimutis Stonkus, Evaldas Patašius ir Dovydas Buikus. Trečiąsias vietas iškovojo Jokūbas Smirnovas ir Mantas Bagdonas. Disciplinoje NoGi (be kimono) pirmąją vietą iškovojo Gustas Zimnickas, antrosiomis vietomis džiaugėsi P. Smirnovaitė, N. Šilkauskas, D. Onusaitis, Nojus Leveckis, E. Patašius, D. Buikus. Trečiosios vietos atiteko J. Smirnovui ir E. Šimoliūnui.

Sportininkus varžyboms paruošė klubo treneriai Kęstutis Smirnovas ir Tautvydas Antanaitis.

Pergalėmis čempionate džiaugėsi ir Marijampolės profesinio rengimo centro Kudirkos Naumiesčio skyriaus mokiniai. Evelina Stikliūtė iškovojo pirmą vietą, Aušrinė Stikliūtė, Donatas Pikalavičius ir Eimutis Pikalavičius užėmė antras vietas, o Aleksandras Siniakovas – trečią vietą. Čempionate pirmą vietą iškovojo ir Regimantas Onusaitis, dalyvavęs kaip bendruomenės narys.

Pasiekimai džiugino ir sporto klubo „Ošimas“ sportininkus. Pirmas vietas užėmė Vakaris Rudokas ir Sandra Bacevičiūtė (abiejose disciplinose) bei R. Onusaitis (Gi). Antrą vietą užėmė Vilija Mikelaitytė (NoGi). Absoliučioje merginų svorio kategorijoje S. Bacevičiūtė iškovojo antrą vietą.

Šių sportininkų treneris Vytautas Smirnovas.

Visi čempionato prizininkai buvo apdovanoti medaliais ir prisiminimo kalendoriais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px