Sporto centre – geriausių mokinių apdovanojimų šventė

jksc apdovanojimaiSausio 30 dieną Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko praėjusių metų geriausių mokinių apdovanojimų šventė, į kurią atvyko gausus jaunųjų sportininkų ir kūrybingų moksleivių būrys, jų treneriai, mokytojai bei būrelių vadovai.
 
Nuotr. Arklio metais sėkmę nešančios pasagos įteiktos geriausiems JKSC sportininkams ir kūrybinigiausiems moksleiviams  bei jų treneriams, būrelių vadovams.
 
Šiuo metu Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre sportine ir kūrybine veikla užsiima 337 mokiniai, dirba 20 sporto trenerių ir įvairių būrelių vadovų. Apdovanojimų šventės metu buvo paskelbti geriausių sportininkų ir kūrybininkų penketukai.

Geriausių sportininkų penketuke: Lietuvos mokinių dziudo pirmenybių nugalėtoja Aida Vasiliauskaitė (treneris Kęstutis Smirnovas), Lietuvos vaikų lengvosios atletikos pirmenybių 60, 200 ir 300 metrų bėgimo rungties ketvirtosios vietos laimėtojas Mindaugas Simokaitis (treneris Algirdas Ulinskas), Lietuvos lengvosios atletikos pirmenybių ieties metimo rungties prizininkė Viktorija Motiejūnaitė (treneris Vytautas Stokas), Lietuvos lengvosios atletikos pirmenybių rutulio stūmimo nugalėtojas Marius Sadauskas (treneris Antanas Barancovas) bei Lietuvos badmintono čempionatų dalyvė  Urtė Gečaitė (treneris Valentinas Bagdanavičius).

Į geriausių kūrybininkų penketuką pateko net keturi Radiotechnikos būrelį lankantys Lietuvos jaunųjų radistų čempionato prizininkai Marius Pavalkis, Rokas Žemaitis, Karolina Stravinskaitė ir Morta Naujokaitytė (vadovas Stasius Vyšniauskas) bei respublikinių programavimo konkursų ir kompiuterininkų forumo prizininkas Saulius Kazokas (vadovas Antanas Burkšaitis).

Gausiausias jaunimo būrys sportuoja lengvosios atletikos sektoriuje. Marius Sadauskas (treneris Antanas Barancovas) buvo apdovanotas už pagerintą rajono jaunimo rutulio stūmimo rekordą. Akvilė Andriukaitytė (treneris Algirdas Ulinskas) pagerbta už pagerintus rajono jaunučių 60, 200, 300 ir 500 metrų bėgimo rungčių rekordus. Mindaugas Simokaitis (treneris A.Ulinskas) apdovanotas už pagerintus rajono vaikų 60 ir 200 metrų bėgimo rungčių bei kamuoliuko metimo rekordus. Iveta Bacevičiūtė ir Aurimas Songaila (trenerė V.Gudzinevičienė) pagerbti už pagerintus rajono jaunučių ieties metimo rekordus. Ernestas Zdancevičius (treneris Tomas Vencius) pagerbtas už pagerintą rajono vaikų 600 metrų bėgimo rungties rekordą.

Pagerbta ir apdovanota  JKSC jaunių vaikinų krepšinio komanda (trenerė Roma Paškevičiūtė), praėjusiais metais patekusi į trečiąjį  Lietuvos moksleivių krepšinio lygos čempionato varžybų etapą. Už aktyvią sportinę ir kūrybinę veiklą diplomai įteikti dar 28  moksleiviams. Ši apdovanojimų šventė tapo gražia tradicija, skirta pagerbti sportiškiausius ir kūrybiškiausius JKSC moksleivius, jų trenerius ir mokytojus.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.