Krokais apsodino savo teritorijas

krokai varpas
Praėjusią savaitę krokus prie mokyklos sodino „Varpo“ bendruomenė, o šią savaitę šiomis gėlėmis buvusios seniūnijos kiemelį papuošė ir slavikiečiai. „Varpo“ mokyklos nuotr.

Slavikiečiai ir Šakių „Varpo“ bendruomenė nestokoja gražių iniciatyvų. Šįkart savo teritorijose pasodino krokų, kurie vieni pirmųjų pražysta pavasarį, o priežiūrai nėra reiklūs.
 
Antradienį bendruomenės „Slavikiečiai“ aktyvas pakvietė į talką – į svogūnėlių sodinimo akciją „Ruošk roges vasarą, o žiedus pavasariui – rudenį“.

„Prašėme prisidėti kas kuo gali ir buvome išgirsti bei suprasti“, – sakė bendruomenės „Slavikiečiai“ pirmininkė Neringa Žilionienė.

Ji pasidžiaugė, kad surinktas krokų sodinukų kiekis viršijo lūkesčius ‒ buvo pasodinta 2038 vnt., tad dėkojo kiekvienam, prisidėjusiam prie šios gražios iniciatyvos, – už atneštus krokų sodinukus, už pagamintus sodinimo įrankius, už dalyvavimą sodinimo talkoje, už suruoštas vaišes talkininkams.

Dabar, anot  bendruomenės „Slavikiečiai“ pirmininkės, belieka sulaukti pavasario, pasipuošusio žiedais.

„Tikimės, kad buvusios seniūnijos kiemelis pražys įvairiaspalviais krokų žiedais ir taps visiems mielu žaliuoju slėniu, o mums ‒ bendruomeniškumo šilumos patvirtinimu“, – kalbėjo N. Žilionienė.

„Varpo“ mokykla gimtadienio proga gavo puikią mokinių tėvelių dovaną – tūkstantį krokų svogūnėlių. Tad praeitą savaitę mokyklos kieme technologijų mokytoja Saulena Valatkaitienė su 7 d klasės mokiniais, talkinant direktoriaus pavaduotojoms Daivai Staugaitienei ir Vilmai Frančiakienei, pasodino krokų svogūnėlius pievelėje po mokyklos langais. Mokyklos bendruomenė tikisi, kad mokinių entuziazmas ir įdėta širdies dalelė pavasarį sužydės įvairių spalvų žiedeliais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.