„Zanavykas“ pradėjo RKL kovas

zanavykas_karpiciusPraėjusį savaitgalį Šakių krepšinio klubas „Zanavykas“ sužaidė pirmąsias Regionų krepšinio lygos rungtynes. Vienas varžybas po pratęsimo šakiečiai pralošė dviejų taškų skirtumu, kitas laimėjo. Šį savaitgalį jie vėl bandys įrodyti savo pranašumą.

Nuotr. M. Karpičius (su kamuoliu) - vienas rezultatyviausių komandos žaidėjų.

Spalio 21 dieną „Zanavykas“ namuose susitiko su Biržų „Rinkuškių alus“ komanda ir rezultatu 84:86 jiems pralošė. Nors pirmuosius kėlinius šakiečiai laimėjo ir, kaip pripažino komandos vadovas Vytautas Strokas, atrodė, kad po pratęsimo mūsiškiai turėjo atsigauti ir įrodyti savo pranašumą, atsitiko priešingai. Nors V. Stroko vertinimu komanda gana stipri, kol kas norimo rezultato pasiekti nepavyksta – reikia labiau susižaisti, labiau priprasti vienam prie kito. Be to, komandos vadovo visiškai netenkina dabartinė krepšininkų gynyba.

Rezultatyviausias rungtynių su biržiečiais metu buvo V. Stanevičius, komandai pelnęs 22 taškus ir atkovojęs 14 kamuolių. M. Karpičius pridėjo 16 taškų, iš jų pataikė keturis taiklius tritaškius. G. Maciulevičius rungtynių metu pelnė 14 taškų, po 10 taškų įmetė Ž. Danielius ir A. W. Lawal.
 
Pralošę absurdišku skirtumu, kitą dieną „Zanavyko“ krepšininkai labiau susiėmė ir rezultatu 105:85 sutriuškino Panevėžio „Bangenė – Aivera“ komandą. Prie šakiečių pergalės daugiausiai prisidėjo G. Maciulevičius, pelnęs 31 tašką, M. Karpičius, įmetęs 25 taškus (iš jų 6 tritaškiai) ir V. Stanevičius, pataikęs 19 taškų.
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.