Šakių mero taurė liko namuose

naujokaitisPraėjusį sekmadienį Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko rankų lenkimo atviros sporto varžybos Šakių mero Juozo Bertašiaus taurei laimėti.

Nuotr. Absoliučiu nugalėtoju tapo šakietis Ž. Naujokaitis, kuris ir pernai buvo tarp prizininkų.

Šį kartą varžybos neišsiskyrė dalyvių gausa - iš viso skirtingose svorio kategorijose varžėsi 28 sportininkai iš Šakių, Šilutės ir Kudirkos Naumiesčio.

Lengviausioje, 60 kg vyrų svorio kategorijoje, visos prizinės vietos atiteko šakiečiams. Pirmąją vietą iškovojo Laurynas Petrauskas, antrasis liko Aurimas Subačius, o trečiąją vietą užėmė Edvinas Petrauskas.
65 kg svorio kategorijoje pirmasis buvo šilutiškis Eimantas Ciparis, antrasis – Arūnas Valaitis iš Kudirkos Naumiesčio, trečiasis – šakietis Aurimas Subačius, kuris rungėsi ir lengvesnėje svorio kategorijoje.

70 kg svorio kategorijoje nugalėtoju tapo ir lengvesnėje svorio kategorijoje pirmąją vietą iškovojęs šilutiškis Eimantas Ciparis, antrasis liko šakietis Tomas Vyšniauskas, trečiąją vietą iškovojo taip pat šilutiškis Osvaldas Girskis.
 
75 kg svorio kategorijoje nepralenkimas buvo šakietis Šarūnas Andriulaitis, antrąją vietą užėmė Osvaldas Girskis iš Šilutės, trečiąją vietą iškovojo šakietis Egidijus Pališkis.

85 kg svorio kategorijoje nugalėtojo vardą iškovojo šakietis Žydrūnas Naujokaitis. Jis ir pernai šiose varžybose pasirodė labai gerai. Antroji vieta atiteko šilutiškiui Povilui Eriksonui, trečiąją vietą užėmė šakietis Arūnas Stankevičius.

95 kg svorio kategorijoje pirmasis buvo šakietis Marius Baranauskas, antrasis - taip pat šakietis Dainius Liudžius, trečiasis – Augustinas Antanaitis iš Kudirkos Naumiesčio.

100 kg svorio kategorijoje nepralenkiami buvo šakiečiai, pasidaliję visas tris prizines vietas. Pirmąją vietą iškovojo Audrius Jokūbaitis, antroji vieta atiteko Viliui Liepuoniui, trečiąją vietą užėmė Mindaugas Sutkaitis.
Dėl absoliutaus nugalėtojo vardo kovojo aštuoni atletai, tačiau šakiečiai čia buvo nepralenkiami. Nugalėtojo vardą iškovojo Žydrūnas Naujokaitis, antrasis liko Šarūnas Andriulaitis, trečiąją vietą užėmė Marius Baranauskas.

Moterų grupėje nugalėtojos vardą iškovojo Vilija Parnarauskienė iš Šilutės, antroji liko šakietė Sandra Šlienytė.

Komandinėje įskaitoje pirmoji vieta ir mero taurė atiteko šakiečiams, antrieji liko Kudirkos Naumiesčio profesinio rengimo centro atstovai, tretieji – svečiai iš Šilutės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.