Šventiškas vadovų pasibuvimas

soc padekaPraėjusią savaitę šventiškam pasibuvimui Zanavykų muziejuje susirinko socialines paslaugas teikiančių įstaigų vadovai.

Nuotr. Socialines paslaugas teikiančių įstaigų vadovų šventiniame pasitarime susirinkusiesiems buvo padėkota už sunkų, daug pastangų bei jėgų reikalaujantį darbą.

Renginio metu buvo prisiminta, jog prieš šv. Kalėdas rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėja Leonora Pocevičiūtė, rajono meras Juozas Bertašius ir mero pavaduotojas Edgaras Pilypaitis aplankė rajono vaikų globos namų, dienos centrų auklėtinius, Kukarskės globos namų, Šakių bei Kudirkos Naumiesčio parapijų globos namų gyventojus bei rajono šeimynas.

Kaip šventinio susitikimo metu sakė L. Pocevičiūtė, norisi pasidžiaugti, pabūti būtent su tais žmonėmis, kurie dirba tokį jautrų, atsakingą ir be galo sunkų darbą.
 
„Jūs, ieškodami tinkamiausių įvairių situacijų sprendimo būdų, stengiatės, kad socialinių paslaugų sritis būtų prieinama visiems mūsų rajono gyventojams, kuriems to labiausiai reikia. Ir jaunimui, ir neįgaliesiems, ir pagyvenusiems žmonėms“, – dėkodama kalbėjo vedėja.

Įstaigų vadovus pasveikinti atvykę J. Bertašius bei E. Pilypaitis dėkojo už pasiaukojimą, už kantrybę bei tikėjimą. O vicemeras taip pat palinkėjo asmeninės sveikatos.

„Taip pat linkiu laiko sau. Tai yra svarbūs dalykai, kurie iš mūsų yra vienaip ar kitaip atimami. Jeigu neturėtumėt vidinių rezervų, neturėtumėt iš kur pasisemti dvasinių jėgų, turbūt nė vienas šio darbo negalėtumėte dirbti. Linkiu, kad užtektų jėgų ir dvasinio polėkio, nes tai nėra toks darbas, kai penktą valandą vakaro uždarius duris būtų pamirštos problemos, kurios slegia“, – kalbėjo E. Pilypaitis.

Šventinį mini spektaklį popietės dalyviams padovanojo Šakių neįgaliųjų dienos užimtumo centro lankytojai. Vėliau socialines paslaugas teikiančių įstaigų vadovai dalyvavo muziejuje vedamose edukacijose, daugiau sužinojo apie patį  muziejų ir mūsų kraštą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.