Kriminalai (2015-12-29)

Vagystės
Gruodžio 22 d. apie 6 val. kelyje Vilkaviškis–Šakiai, Būblelių kaimo ribose, policijos pareigūnų buvo sustabdytas automobilis BMW 525 D su baltarusiškais valstybiniais numeriais. Pirminiais duomenimis, automobilis pavogtas Vokietijoje. Sulaikytas automobilį vairavęs Tauragės gyventojas (23 m.), jis uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 5.45 val. vietinės reikšmės kelyje Sintautų seniūnijos Užsienių kaimo ribose buvo rastas paliktas automobilis (BMW 530I TOUR AUT HECK L, juodos spalvos), ant kurio buvo pritvirtinti baltarusiški valstybiniai numeriai. Automobilis, pirminiais duomenimis, yra pavogtas Vokietijoje šių metų gruodžio 20 d. Asmuo, vairavęs automobilį, pasišalinęs.

Gruodžio 23 d. apie 20 val. sodų bendrijoje (Šakiai, Sodų 5-oji gatvė) buvo pavogtas automobilis BMW 525, priklausantis Bizierių kaimo gyventojui (21 m.). Automobilis buvo paliktas neužrakintas, užvedimo rakteliai buvo palikti durelių dėtuvėje. Automobilis rastas UAB, esančios Striūpų kaime, teritorijoje ir grąžintas savininkui.
 
Gruodžio 24 d. apie 8 val. Kudirkos Naumiesčio P. Mašioto gatvės gyventojas (34 m.) pastebėjo, kad iš nerakintame ūkiniame pastate stovinčios kuro talpyklos išleista ir pavogta apie 300 l žymėto dyzelino. Nuostolis 156 eurai.

Gruodžio 27 d. Griškabūdžio miestelio gyventoja (65 m.) pranešė policijai, kad apie 17 val. pastebėjo, jog iš nerakintos rūkyklos pavogta 80 kg rūkytos mėsos gaminių. Nuostolis 400 eurų.

Mirė
Gruodžio 24 d. apie 18 val. atvežtas greitosios medicinos pagalbos automobiliu į Šakių ligoninę mirė vyras (54 m.), gyvenęs Marijampolėje J. Jablonskio gatvėje. Apžiūrėjus kūną išoriškai, smurto žymių nepastebėta.

Sumušė
Gruodžio 25 d. apie 1 val. Kudirkos Naumiestyje P. Mašioto gatvėje vyrą (38 m.), gyvenantį tame pačiame mieste V. Kudirkos gatvėje, sumušė iš matymo pažįstami du jaunuoliai. Šakių ligoninėje jam diagnozuota skruostikaulio lūžis, akies sumušimas, kelio sumušimas, įtariamas nosikaulio lūžis.

Gruodžio 25 d. apie 22 val. Šakiuose bute, Bažnyčios gatvėje, girtas (3,04 prom. alkoholio) sugyventinis (35 m.) smurtavo prieš išgėrusią (1,86 prom. alkoholio) savo sugyventinę (31 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Gruodžio 25 d. apie 22 val. į Šakių ligoninę pristatytas girtas (1,65 prom. alkoholio) vyras (27 m.), gyvenantis Šakiuose Kęstučio gatvėje, kuriam diagnozuota galvos sumušimas, kairės šlaunies sumušimas, dešinio kelio paviršinis nubrozdinimas. Pirminiais duomenimis, vyriškį tą patį vakarą sumušė trys nepažįstami asmenys.

Kyšis
Gruodžio 27 d. apie 14 val. Kriūkų seniūnijos Baraviškių kaime jaunuolis (23 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (vairavo automobilį neturėdamas teisės), Šakių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnui siūlė 200 eurų kyšį. Jaunuolis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 227 straipsnio 2 dalį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.